Peliin kätketyt : pet agents 4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (55.0 MB)
Språk
Finska
Serie
Pet Agents (del 4)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Kari Ketonen
Utgivningsdatum
2020-12-03
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Illustratör/Fotograf
Riina ja Sami Kaarla
ISBN
9789520420291
Peliin kätketyt : pet agents 4 (ljudbok)

Peliin kätketyt : pet agents 4 Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-12-03
178
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Scifi-herkuilla ja pörröisillä lemmikeillä hurmannut agenttikolmikko seikkailee pelimaailmassa.

Pet Agents -sarjan neljännessä osassa Kati-e saa avunpyynnön pojalta, joka on kadottanut... dinosauruksen! Mutta ei hätää, kyseessä on pelimaailma ja siellä sijaitsevan dinosauruspuiston dinot. Kati-e ottaa haasteen ilomielin vastaan, ja niin lemmikkiagentit lähtevät virtuaalimaailmaan ottamaan selvää, kuka pelaa vilunkipeliä!

Aiemmista kirjoista sanottua:

"Aivan IHANA tämä Riina ja Sami Kaarlan uusi Pet Agents!! Osoittaa miten kaksikko on monipuolinen ja ammattimainen. Ja ihana tämä robotteja rakentava Kati-e ja hänen Ti-bottinsa, kaunis kuvitus ja hauskaa tekstiä. Luettiin kahdelta istumalta riippukeinussa, upposi kohderyhmään!" - Elina Lappalainen

"Todella kivasti kuvitettu sarjan aloitus neuvokkaasta tytöstä, joka rakentamansa robotin (!) avulla pelastaa eläimiä. Lisää näitä, plussaa houkuttelevasta kannesta." Vihdin Kunnankirjasto

"Laadukas ja kaunis lastenkirja!"

"Kirja valottaa millä tavoin robotiikkaa voi hyödyntää esimerkiksi tilanteissa, joissa itse ei pääse fyysisesti paikalle, mutta voi lähettää robotin silmiksi ja korviksi tutkimaan tilannetta."

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Riina Ja Sami Kaarla