Yakuzan kosto (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.3 MB)
Språk
Finska
Serie
Riku Mäki (del 4)
Inläsare
Toni Kamula
Utgivningsdatum
2021-07-06
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520428013

Yakuzan kosto Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2021-07-06
209
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    197
Visa alla 1 format & utgåvor
Yakuza haluaa kokin pään vadille.

Japanilainen kulttuuri kukoistaa Heikki Valkaman leppoisissa dekkareissa. Suomalaiskokki Riku Mäki on työntänyt lusikkansa väärään soppaan ja joutuu taas kerran tulilinjalle.

Käynnissä on järjestäytyneen rikollisuuden sisäinen sota. Johtavan ryhmittymän uuden pomon tappolistalla on muitakin kuin yakuzajohtajia: se poliisi ja suomalainen kokki.

Riku Mäki on toteuttanut unelmansa: perustanut ravintolan Tokioon. Nyt hän perehtyy Japanin 74 ruokasesonkiin, odottelee tyttöystäväänsä ja antaa treffivinkkejä ylitarkastaja Matsuzakalle, joka koettaa ottaa rennosti. Kun idylli särkyy, se räjähtää kunnolla.

Yakuzan kosto on neljäs Riku Mäki -romaani. Se on matka syvälle Japanin sydämeen, arjen kerrostumiin, joita matkaaja paikan päälläkään harvoin näkee.

Heikki Valkama (s. 1975) on teeveestä tuttu Ylen uutisten toimittaja. Hän on myös japanilaisen kulttuurin monipuolinen asiantuntija ja kirjoittanut aiheesta useita kirjoja. Valkama tuntee yakuzan omakohtaisesti: pikkukaupungin yakuzapomo olisi halunnut liittää Japanissa asuneen lukioikäisen Heikin perheeseensä. Huippukokki Riku Mäen esitellyt Pallokala (2017) palkittiin Suomen Dekkariseuran Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla ja sai Kirja à la Carte -palkinnon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Heikki Valkama