Entä jos? Miten kestämme epävarmuutta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-11-02
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Heikki Eskelinen
ISBN
9789520431341

Entä jos? Miten kestämme epävarmuutta E-bok

E-bok,  Finska, 2021-11-02
178
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    190
Visa alla 1 format & utgåvor
Apua ahdistuksen aikakaudelle

Entä jos? pureutuu ajallemme ominaiseen ahdistuneisuuteen ja tarjoaa painokkaan apukeinon ahdistuneen taakkaa keventämään.

Entä jos unohdinkin sulkea lieden ja nyt koko talo palaa? Entä jos olenkin valinnut aivan väärän puolison? Entä jos toimemme pandemian hillitsemiseksi ovatkin olleet vääränlaisia?

Entä jos on kysymys, jota mielemme toistelee, kun arvioimme riskejä ja kuvittelemme, mitä voisi tapahtua. Roland Paulsenin mukaan olemme - ihmisten yhteisöinä - kadottamassa kykymme epävarmuuden sietämiseen. Länsimaissa joka kymmenes syö masennuslääkkeitä, ja masennus on WHO:n tautitilastossa noussut tärkeimmäksi terveytemme uhaksi. Mikä siis on muuttunut? Taloudelliset olot ovat paremmat ja elintasomme korkeampi kuin koskaan ennen, mutta ahdistuneisuutemme kasvaa kasvamistaan ja kysymme alituisesti: entä jos?

Entä jos? on sekä katsaus ahdistuneisuuden historiaan ja sen vaihteleviin piirteisiin eri kulttuureissa että kannustava puheenvuoro, joka vaatii toimia tämän yhteiskuntaan levinneen epidemian voittamiseksi. Se perustuu satoihin tutkimuksiin, uraa uurtaviin havaintoihin sekä yksityishenkilöiden haastatteluihin.

Roland Paulsen on Lundin yliopiston sosiologian apulaisprofessori. Hän on kirjoittanut useita teoksia ja toiminut mm. Dagens Nyheterin kulttuurisivujen avustajana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Roland Paulsen