Kauna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (362.5 MB)
Språk
Finska
Serie
Jessica Niemi (del 3)
Inläsare
Satu Paavola
Utgivningsdatum
2021-09-09
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520431488
Kauna (ljudbok)

Kauna Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2021-09-09
202

10% rabatt på allt med kod LUCIA23 i kassan

Gäller t.o.m. 13 december. Villkor

Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    190
Visa alla 1 format & utgåvor
Lasiavain-voittaja!

Kauna palkittiin Lasiavain-palkinnolla, joka myönnetään vuosittain parhaalle pohjoismaiselle rikoskirjalle. Kauna on hengästyttävän nopeatempoinen psykologinen trilleri. Se on kertomus katkeruudesta, kateudesta ja haavoista, jotka eivät koskaan parane.

Yritysjohtaja Eliel Zetterborg löydetään raa"asti surmattuna Helsingin keskustassa sijaitsevasta asunnostaan. Huoneistoon ei ole murtauduttu, ja ainut johtolanka on olohuoneen lasipöydällä lojuvat palapelinpalat. Zetterborgin yritys on kertonut tuhansia ihmisiä koskevista irtisanomisista vain muutamia päiviä aiemmin.

Jessica Niemi on jättäytynyt pois työstään Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikössä ja keskittyy tutkimaan kuolemantapausta, joka tuntuu omituisella tavalla kytkeytyvän häneen. Mutta kun Zetterborgin murhasta alkaa paljastua yhä karmivampia yksityiskohtia, Jessica ei voi vastustaa kiusausta vaan palaa takaisin kentälle.

Max Seeck on espoolaiskirjailija, joka on tehnyt nopean nousun maailman tunnetuimpien trilleristien joukkoon. Kauna on hänen kuudes romaaninsa ja jatkaa 40 maahan myydyn ja The New York Timesin bestseller-listalle kohonneen Uskollisen lukijan tarinaa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Max Seeck