Lumen saartamat. Pet Agents 6 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (66.0 MB)
Språk
Finska
Serie
Pet Agents (del 6)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Kari Ketonen
Utgivningsdatum
2021-12-01
Upplaga
1
Förlag
Tammi
ISBN
9789520432096
Lumen saartamat. Pet Agents 6 (ljudbok)

Lumen saartamat. Pet Agents 6 Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2021-12-01
179
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Scifi-herkuilla ja pörröisillä lemmikeillä hurmannut agenttikolmikko Lapissa - tähtivieraina tubettajasuosikki Paqpa ja Herra Puupää!

Pet Agents -sarjan kuudennessa osassa talvi on tullut ja lemmikkiagentit matkustavat pohjoiseen. Lapin villi luonto ja eläimet lumoavat, mutta vauhdikas retki saa yllättävän käänteen, kun lumimyrsky estää kotiinpaluun. Kaaoksen keskellä agenttikolmikon ratkaistavaksi tulee kiperääkin kiperämpi arvoitus...

Aiemmista kirjoista sanottua:

"Todella kivasti kuvitettu sarjan aloitus neuvokkaasta tytöstä, joka rakentamansa robotin (!) avulla pelastaa eläimiä. Lisää näitä, plussaa houkuttelevasta kannesta." Vihdin Kunnankirjasto

"Laadukas ja kaunis lastenkirja!"

"Kirja valottaa millä tavoin robotiikkaa voi hyödyntää esimerkiksi tilanteissa, joissa itse ei pääse fyysisesti paikalle, mutta voi lähettää robotin silmiksi ja korviksi tutkimaan tilannetta."

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Suosittuja Pet Agents -kirjoja luo yhdessä Riina ja Sami Kaarlan kanssa nyt myös Anders Vacklin, joka tunnetaan mm. scifiä ja pelimaailmaa yhdistelevästä Sensored Reality -nuortenromaanitrilogiasta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna