Anni kaverinkesyttäjä punaisella matolla (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (90.2 MB)
Språk
Finska
Serie
Anni kaverinkesyttäjä (del 2)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Ella Pyhältö
Utgivningsdatum
2021-10-01
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Illustratör/Fotograf
Mari Ahokoivu
ISBN
9789520432225

Anni kaverinkesyttäjä punaisella matolla Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2021-10-01
160
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    133
Visa alla 1 format & utgåvor
Jos hyvän tekeminen olisi helppoa, kaikkihan sitä tekisivät!

Anni haluaa tehdä hyvää, mutta maailma asettuu poikkiteloin. Riia pyytää mahtavaan elokuvaprojektiin ihan vääriä ihmisiä - Julia ja Stina tuntuvat kaappaavan kokonaan Annin keksimän hyväntekeväisyyshankkeen.

Jos haluaa olla elokuvaohjaaja, on pakko ottaa ohjat. Anni vain ei ole oikein johtajatyyppiä. Onneksi omat tukijoukot, Akseli, Vaappu-possu ja naapurin Mansteeni, auttavat Annia aukomaan solmuja.

Sarjan ensimmäinen osa sai ylistävän vastaanoton:

"Anni kaverinkesyttäjä kuvaa hienosti sitä, miten ihminen voi eri ympäristössä olla aivan toisenlainen: kotona Anni on reipas ja itsevarma, koulussa ujo ja kömpelö. Ratkaiseva ymmärrys tulee Annin tajutessa, että kaverin kesyttämisen sijaan hänen on kesytettävä oma kouluminänsä, opittava olemaan oma itsensä. Mari Ahokoivun ilmeikkäät kuvitukset hehkuvat herkullisissa karkkiväreissä." (Helsingin Sanomat)

"Vetävä tarina ja kuvissa olevat hauskat yksityiskohdat opettavat 7-11-vuotiaille lapsille tärkeitä kaveri- ja tunnetaitoja, joten tämä kirja sopii minusta mainiosti vaikkapa koko luokan yhteiseksi lukukirjaksi." (Kirjat kertovat -blogi)

"Kirjassa hyrisee huumoria ja hellyyttä." (Lapsen Maailma)

Kaisa Paasto (s. 1979) on Espoossa asuva kääntäjä-copywriter, jonka kotona asuu lapsia, lemmikkejä ja mies, mutta ei yhtään possua.

Palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Mari Ahokoivu (1984) asuu ja työskentelee Kööpenhaminassa. Hänen sarjakuviaan ja lastenkirjakuvituksiaan on julkaistu monissa maissa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kaisa Paasto