Elämä haltuun (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (279.5 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Krista Putkonen-Örn
Utgivningsdatum
2022-01-14
Upplaga
1
Förlag
Tammi
Översättare
Lauri Sallamo, Heidi Tihveräinen
ISBN
9789520436766
Elämä haltuun (ljudbok)

Elämä haltuun Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2022-01-14
160
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Maailmanlaajuinen menestysteos tuo uuden näkökulman henkiseen hyvinvointiin ja itsestä huolehtimiseen.

Elämä haltuun on holistisen psykologian uraauurtava teos, jonka avulla voit vapautua vahingollisista käyttäytymismalleista ja opit, miten elää vivahteikasta ja aitoa elämää.

Lapsuuden traumat ja ikävät kokemukset ilmenevät aikuisena muun muassa läheisriippuvuutena, tunne-elämän epäkypsyytenä ja toistuvina vahingollisina käyttäytymismalleina. Jos tuhoisiin tapoihin ei puututa, ne synnyttävät ikävän kierteen, mikä näkyy tyytymättömyytenä ja pahoinvointina. Nicole LePera turhautui kliinisen psykologin työssään perinteisen psykoterapian vajavuuksiin. Etsiessään potilailleen - ja itselleen - parempia ratkaisuja hän kehitti kokonaisvaltaisen lähestymistavan terveyteen sekä työkaluja, joilla jokainen voi huolehtia psyykkisestä, fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnistaan. Koettuaan oppiensa mullistavan voiman omassa elämässään hän ryhtyi auttamaan muita - ja tuli tunnetuksi holistisena psykologina.

Nicole LePera on psykologi, joka lähestyy ihmisen hyvinvointia holistisesti. Maailmanlaajuisesti suositulla Instagram-tilillään (@the.holistic.psychologist) hän jakaa ajatuksiaan ja oppejaan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nicole Lepera