Viking Sallyn veriteko (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2023-04-11
Förlag
Tammi
ISBN
9789520447274
Viking Sallyn veriteko (e-bok)

Viking Sallyn veriteko E-bok

E-bok,  Finska, 2023-04-11
183
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    194
Visa alla 1 format & utgåvor
Tositarina, joka pitää otteessaan kuin koukuttavin dekkari.

Tositarina murhasta, kolmikymmenvuotisesta rikostutkinnasta, ennennäkemättömästä oikeudenkäynnistä ja ihmisistä kaiken sen keskellä.

Kesä 1987. Kolme länsisaksalaista reppureissaajaa päättää hetken päähänpistosta nousta laivaan Tukholmassa. M/S Viking Sally on kuulemma Itämeren hienoin matkustaja-alus ja merimatka Turkuun unohtumaton kokemus. Kello 3.45 iloinen elämä sykkii merta kyntävän aluksen uumenissa. Rakastunut saksalainen pari nukkuu makuupusseissaan ulkona laivan helikopterikannella, kun joku kumartuu heidän ylleen. Tästä alkaa henkirikostutkinta, jonka johtolankoja tutkijat seuraavat ympäri Eurooppaa. 1990-luvulla jäljet ovat kylmenneet, ja tutkinta siirretään ratkaisemattomien henkirikosten arkistoon.

Syksy 2015. Henkensä edestä pelkäävä nainen saa tekstiviestin: "Minä saan olla ylpeä, että olen selviytynyt murhasta. Olen niitä harvoja, jotka ovat tehneet ratkaisemattoman." Kun vihje kulkeutuu Turun poliisin erityistutkintaryhmälle, se repii auki 30 vuotta vanhan murhatutkinnan.

Tuomas Rimpiläinen on tosirikoskirjailija ja useilla journalistipalkinnoilla palkittu rikostoimittaja. Hänen tosidekkarissaan kerronta on kuin salapoliisiromaanista, mutta kirjan jokainen yksityiskohta on totta. Rimpiläinen on aiemmin kirjoittanut teoksen Messukylän veriteko ja muita rikostarinoita Suomesta (2015) sekä äänikirjasarjan Motiivi murhaan (2019-2020).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tuomas Rimpiläinen

  • Messukylän veriteko

    Tuomas Rimpiläinen

    Tositarinoita kieltolain ajan suomalaisista rikoksista. Kieltolain aika oli Suomen historian väkivaltaisinta rauhan aikaa. 20. ja 30-luvuilla poliisin työ oli vaarallista, eikä etsivän työssä kannattanut odottaa pitkää elinikää. Kun rikolliset sel...