Mir. Lemmikkifrendit 4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (31.3 MB)
Språk
Finska
Serie
Lemmikkifrendit (del 4)
Inläsare
Minttu Mustakallio
Utgivningsdatum
2023-11-09
Förlag
Tammi
ISBN
9789520456092
Mir. Lemmikkifrendit 4 (ljudbok)

Mir. Lemmikkifrendit 4 Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-11-09
191
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Lemmikkifrendit-sarja jatkuu rinnakkain Pet Agents -kirjojen ohessa.

Tässä neljännessä tassunHAUskassa Lemmikkifrendit-kirjassa Kati-e ryhtyy koiranulkoiluttajaksi, koska hän haluaa ansaita taskurahaa ostaakseen huonekaluja upouuteen tankkitalokotiinsa. Kun erään koiranomistajan mehiläisparvi katoaa, Kati-e keksii rakentaa muodonmuuttajarobotin, Ti-botin, joka voi mehiläistanssin avulla opastaa eksyneet pörriäiset takaisin kotiinsa.

Kun Kati-en astronautti-isän raketti laukaistaan avaruuteen, Kati-e livahtaa avaruushallinnon tiloihin viimeistelemään uuden robottinsa! Laboratoriossa on nimittäin 3D-tulostin, joka pystyy muovaamaan titaania.

Lemmikkifrendit on Pet Agentsin helppolukuisempi rinnakkaissarja, joka kertoo miten Kati-en ja Ti-botin agenttikaksikko sai alkunsa ja ratkaisi ensimmäiset tehtävänsä.

Riina ja Sami Kaarla ovat taitavia ja tuotteliaita lastenkirja-ammattilaisia, jotka hallitsevat niin tarinoiden kirjoittamisen kuin kuvittamisenkin. Suosittuja Pet Agents -kirjoja luo yhdessä Riina ja Sami Kaarlan kanssa myös Anders Vacklin, joka tunnetaan mm. scifiä ja pelimaailmaa yhdistelevästä Sensored Reality -nuortenromaanitrilogiasta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna