Kun Suomi-rock puri ja löi (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (12.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-04-28
Upplaga
1
Förlag
Bazar (WSOY)
ISBN
9789522793317
Kun Suomi-rock puri ja löi (e-bok)

Kun Suomi-rock puri ja löi E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2020-04-28
261
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Kun Suomi-rock puri ja löi on rohkea, hauska ja kantaaottava läpileikkaus 1970-80-lukujen sääntö-Suomesta, sen holhousyhteiskunnasta. Oman osansa saa toki nykyinen ajattelutapakin.

Kirja kertoo miten nuoret yrittivät musiikin avulla vaikuttaa yhteiskuntaan ja osin siinä onnistuenkin. Jotkut tempauksista hätkäyttäisivät yhä tänäkin päivänä ja saisivat kukkahattutädit haukkomaan henkeään.

Kirja sisältää mittaamattoman arvokasta materiaalia vuosien varrelta. Kukapa muu aiheesta pystyisi yhtä laajasti ja katu-uskottavasti kirjoittamaan, kuin itse kapinavuosien ytimessä vaikuttaneet muusikot. Tuohon aikaan Sleepy Sleepers ja Kontra olivat Ylen mustalla listalla, eli heidän musiikkiaan ei ollut lupa soittaa radiossa saati sitten näyttää live-esiintymisiä televisiossa. Siksi näistä vuosista ei ole ollut aiemmin materiaalia saatavilla. Mutta nyt on!

Kirjaan on haastateltu lukuisia Suomi-rockin ikoneita. Tekijöiden lisäksi kirjan sivuilta löytyvät mm. Remu, Pelle Miljoona, Eppu Normaali, Juice, Popeda, Tumppi Varonen ja M.A. Numminen.

Kirja sisältää runsaasti valokuvia. Kirjasta on tekeillä TV-sarja sekä 10-osainen radio-ohjelma.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna