Juva Rock City (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (94.8 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-11-11
Upplaga
1
Förlag
Bazar (WSOY)
ISBN
9789522794178
Juva Rock City (e-bok)

Juva Rock City E-bok

E-bok (PDF), Finska, 2019-11-11
82
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Juva Rock City on kattava katsaus suomalais-savolaiseen rock-historiaan eri vuosikymmeniltä. Kirjassa käydään kaunistelematta ja rehellisesti läpi legendaarisen Juvan kaarihallin railakkaat muistot, Puustockin vauhdikkaat vuodet, Hotelli Juvan timanttiset Tähti-illat sekä muita musatapahtumia Savon sydänmailla.

Juvan maaperään ovat jättäneet jälkensä kaikki Suomi-rockin jättiläiset: Hurriganes, Eppu Normaali, Popeda, Yö, Sleepy Sleepers, Hanoi Rocks, Pelle Miljoona, Apulanta, CMX, Kotiteollisuus, Smack, Klamydia sekä sadat muut bändit ja artistit. Tarinoita siis riittää.

Kirja piirtää värikästä kuvaa siitä, mitä kulisseiden takana ja lavalla on sattunut ja tapahtunut. Ja kuinka järjettömän määrän raakaa duunia festareiden ja tapahtumien järjestäminen vaatii. Siitä on hohdokkuus ja glamour kaukana.

Ainutkertaisia ja ennen julkaisemattomia tarinoita täydentävät Kontiaisen arkistoista poimitut kuvat, lehtileikkeet ja julisteet. Ja kaiken kruunaa rock-henkinen mutta itseironinen kirjoitustyyli, joka ei jätä ketään kylmäksi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Vesa Kontiainen