Arttu Tirttu herää henkiin (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (22.4 MB)
Språk
Finska
Serie
Arttu Tirttu
Inläsare
Aku Laitinen
Utgivningsdatum
2020-11-06
Förlag
Lasten Keskus
ISBN
9789522889331
Arttu Tirttu herää henkiin (ljudbok)

Arttu Tirttu herää henkiin Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-11-06
214
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
"Jos sä nyt sanot jollekin, että sun paras kaveri on limutölkin kokoinen kuminen ukko, niin sua pidetään joko outona, säälittävänä tai jälkeenjääneenä. Todennäköisesti sua pidetään outona, säälittävänä JA jälkeenjääneenä. Oli opettaja mitä mieltä tahansa, niin mä en tunnusta olevani mitään noista, vaikka mun paras kaveri on Arttu."

Hykerryttävän hauska kirja kertoo ilmaislahjaksi saadusta lelusta, joka kimpaantuu lyhyestä elinkaarestaan ja herää henkiin. Lukuisissa kodeissa käytyään se päättää lopulta jäädä asumaan Jimin ja hänen mummonsa luokse. Jimi on asiasta ensin eri mieltä, mutta lopulta hänestä ja Artusta tulee parhaat kaverit.

Arttu Tirttu herää henkiin aloittaa uuden vauhdikkaan sarjan, joka on täynnä huumoria, jännitystä ja nolojakin tilanteita. Kirjan nopeasti etenevä tarina ja runsas, sarjakuvamainen kuvitus imevät mukaansa ja tekevät siitä helposti lähestyttävän kirjakammoisellekin lukijalle.

Riina ja Sami Kaarla ovat kirjailija- ja graafikkopariskunta, jotka ovat tunnettuja lukuisista muumikirjoistaan. Heillä on pitkä kokemus kirjoittamisesta, kuvittamisesta ja luovan alan suunnittelutyöstä julistekuvituksista yritysgrafiikkaan. Riinalla ja Samilla on neljä poikaa, ja he haluavat tehdä kirjoja, joissa yhdistyvät huumori, jännitys ja elämänmaku.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna