Introvertit (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (208.1 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Joonas Kääriäinen
Utgivningsdatum
2019-04-06
Förlag
Otava
Översättare
Ulla Lempinen
ISBN
9789523005570
Introvertit (ljudbok)

Introvertit Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2019-04-06
254
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    236
Visa alla 1 format & utgåvor
Ajatteletko ensin ja avaat suusi vasta sitten? Vaivaannutko, kun myyjä lähestyy sinua kaupassa? Oletko luovimmillasi ryhmässä vai yksinäsi? Työmarkkinoilla arvostetaan seurallisuutta ja puheliaisuutta, työntekijän on brändättävä itsensä, säteiltävä itsevarmuutta ja tehtävä muihin vaikutus. Mutta mitä jos ei halua pitää meteliä itsestään?

Introvertit palauttaa hiljaisten tyyppien maineen. Osa meistä ideoi parhaiten itsekseen, puhuu harkiten ja pohtii päätöksiä tarkkaan. Monet ongelmat niin töissä kuin kotonakin kumpuavat introverttien ja ekstroverttien eroista. Miten nämä persoonallisuustyypit eroavat toisistaan? Miten ongelmia tulisi ratkoa? Entä voiko ekstrovertiksi opetella - ja onko siinä järkeä?

Introvertit on valaiseva ja viihdyttävästi kirjoitettu tietokirja introverttien maailmaan. Se kertoo, miten introverttien ja ekstroverttien ominaisuudet täydentävät toisiaan, ja yhteistyö kukoistaa toisen vahvuuksia kunnioittaen. Kirjan lopussa on myös persoonallisuustesti, joka kertoo, kumpi luonnetyyppi kuvaa sinua parhaiten.

Introvertit valittiin Ruotsissa vuoden 2014 HR-kirjaksi
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Linus Jonkman