Game of Thrones (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-10-30
Förlag
Minerva kustannus
Översättare
Jänis Louhivuori
ISBN
9789523129337
Game of Thrones (e-bok)

Game of Thrones E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2019-10-30
185
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Kattava teos maailman suosituimmasta fantasiasarjasta. Sisältää kaikki tuotantokaudet - myös viimeisen.

Toivekirja vannoutuneille Game of Thrones -faneille, jotka haluavat tietää sarjasta aivan kaiken.

George R. R. Martinin fantasiakirjasarjaan perustuva tv-sarja alkoi vuonna 2011, ja siitä tuli nopeasti maailmanlaajuinen ilmiö. Kim Renfro vie lukijan sarjan kulissien taakse ja tuotantoryhmän sisäpiiriin.

Kirjassa sarjan käsikirjoittajat, ohjaajat, näyttelijät, puvustajat ja muut tuotantoryhmän jäsenet kertovat, miten kokonainen fantasiamaailma luotiin, ja jakavat tarinoitaan tuotannon varrella tapahtuneista asioista.
Jättiteos kuvaa kaikkien kahdeksan tuotantokauden juonenkulut. Renfro nostaa myös esiin jännittäviä yksityiskohtia ja johtolankoja, jotka ovat saattaneet innokkaaltakin fanilta jäädä huomaamatta.

Sarjan kahdeksas ja viimeinen kausi esitetään keväällä 2019.

Kim Renfro on amerikkalaisen Insider.Inc -verkkomedian kulttuuritoimittaja, joka on kirjoittanut lehteen viikoittaista artikkelia Game of Thronesista. Hän on haastatellut jotakuinkin jokaista sarjan kuvausryhmän jäsentä. Renfro toimii myös vuosittaisen Con of Thrones -tapahtuman juontajana.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kim Renfro

  • Der Winter ist da

    Kim Renfro

    Der Insiderguide zur Erfolgsserie Game Of ThronesDie epische Erfolgsserie Game of Thrones ist zu Ende, aber rund um die Fantasy-Saga über die sieben Königslande gibt es noch viel zu entdecken.Was war die eigentliche Rolle des Nachtkönigs? Warum wu...