Otroligt rolig sovbok (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2020-08-19
Förlag
Förlaget M
Översättare
Ulrika Enckell
Originaltitel
Hurjan hauska unikirja
Illustratör/Fotograf
Mauri Kunnas
Dimensioner
298 x 238 x 8 mm
Vikt
387 g
SAB
Hcf
ISBN
9789523332997
Otroligt rolig sovbok (inbunden)

Otroligt rolig sovbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-08-19
188
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Att lägga sig kan vara både härligt och förfärligt. I Otroligt rolig sovbok beger sig herr Hakkarainen ut på ett nattligt äventyr i staden. Han besöker mer eller mindre sömniga invånare, och på vägen får vi lära oss allt vi behöver veta om att sova. Vissa behöver sin napp, andra vill gärna läsa en bok eller se på kvällsnyheterna när natten närmar sig. Och Emil kan inte sova alls, eftersom han spelar datorspel till sent på kvällen.

Man kan drömma ljuvliga drömmar om att flyga! Och rysliga mardrömmar med mumier och mörka hus. Men inte ens mardrömmarna är särskilt skrämmande efter att herr Hakkarainen lär känna också de läskigaste figurerna.

Otroligt rolig sovbok av Mauri Kunnas är en fartfylld historia som underhåller läsare i alla åldrar. Vi möter bekanta karaktärer från tidigare böcker om Hundbacken. Läs den knasigaste godnattsagan av alla, skriven och illustrerad av Finlands mest folkkära barnboksskapare!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Otroligt rolig sovbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt tråkig bok

    Otroligt tråkig bok.Dåliga teckningar och dålig text.Barnet den lästes för uppskattade den inte alls.Så den skulle jag vilja skicka tillbaka,

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mauri Kunnas