En gång kände jag : en multimodal rehabiliteringsjournal (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-27
Förlag
Förlaget M
ISBN
9789523334458

En gång kände jag : en multimodal rehabiliteringsjournal E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-06-27

Styckköp

164
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Berättaren i Sofia Elies mörka men varma roman är en kvinna i 25-årsåldern som trasslat in sig i sitt eget liv. Är det verkligen normalt att sucka så här mycket?

Efter två uppbrott och många flyttar sitter berättaren hos en psykiatriker och försöker reda ut allt. Hon tänker på Erik och på p. Men mamma säger: Om du saknar dem båda så saknar du nog bara vem som helst och inte någondera av dem egentligen.

En gång kände jag är en roman om kärlek och uppbrott och om det olidliga i att försöka bli sig själv. För att reda ut sitt eget kaos konsulterar berättarjaget idoler som Eva Hesse , Jenny Offill , Agneta Pleijel , Märta Tikkanen och Bea Uusma . Kanske de egna gränserna blir tydliga först när man ser sig själv i förhållande till världen och personerna runtomkring? Insprängd i romanen finns en multimodal rehabiliteringsjournal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sofia Elie

  • En gång kände jag

    Sofia Elie

    Jag gick hos en psykolog som sa att det kanske inte var bra för mig att jobba med konst. Hon sa att jag var begåvad men att jag inte var mogen nog att hantera min begåvning, att jag inte var ett med mig själv. Jag sa att jag aldrig lyckats få ihop...