Gulbetor och ricottamoln : en receptsamling från mitt hemmakök (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2022-03-30
Förlag
Förlaget M
Medarbetare
Sjöholm, Linnéa (form)
Dimensioner
247 x 177 x 31 mm
Vikt
1032 g
SAB
Qca
ISBN
9789523334588
Gulbetor och ricottamoln : en receptsamling från mitt hemmakök (inbunden)

Gulbetor och ricottamoln : en receptsamling från mitt hemmakök

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-03-30
260
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vare sig planen är söndagsmiddag för hela släkten eller vardagsmat för en hittas det perfekta receptet här! Med Gulbetor och ricottamoln uppslagen på köksbänken kan var och en bli sitt eget livs mästerkock.

Tara Junkers samlingsverk för livsnjutare utgår från Junkers egna matminnen och rena råvaror som är lätta att hitta i varje affär. Tyngdpunkten ligger på grönsaker men i det här opuset hittas också läckra rätter på fisk och skaldjur. Receptiken är rik och genomtänkt utan att vara krånglig. Junkers matlagningsfilosofi utgår från hennes bakgrund som näringsexpert men det allra viktigaste är förstås att njuta!

Tara Junker, född 1995, är kokboksförfattare och matinfluenser. Tara skriver recept och kolumner för olika magasin och undervisar på matlagningskurser. Hennes tidigare böcker Syö hyvä olo (2018), Syö hyvä mieli (2019) och Kasviksia viikon jokaiselle päivälle (2020) är försäljningssuccéer som utkommit i många upplagor och på kort tid fått klassikerstatus på den finländska kokboksscenen. Gulbetor och ricottamoln är en självklar fortsättning i serien av böcker som hittat in i många hemmakockars vardag och hjärtan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gulbetor och ricottamoln : en receptsamling från mitt hemmakök
  2. +
  3. Tomat tomat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tomat tomat av Julia Tuvesson (inbunden).

Köp båda 2 för 509 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gulbetor och ricottamoln : en receptsamling från mitt hemmakök. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jordnära och modern matlagning utan pekpinnar
    -, 19 april 2022

    En otroligt fin kokbok med vackra och inspirerande fotografier, mycket med en nordisk känsla i valet av ingredienser. Jag får en känsla av barndom med både mörka höstkvällar och soliga sommarmorgnar då jag tittar i boken. Tara Junker skriver personligt om recepten och hennes tankar kring matminnen och de rätter hon presenterar. Oavsett hur många rätter jag kommer att laga (det kommer bli en hel del) så är boken en njutning att bara läsa och bläddra i.

Visa alla 1 recensioner