Tyttökirja (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (11.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2022-06-20
Förlag
Into Kustannus
Översättare
Kirsi Kokkonen
Illustratör/Fotograf
Magnhild Winsnes
ISBN
9789523519169
Tyttökirja (e-bok)

Tyttökirja E-bok

E-bok (EPUB), Finska, 2022-06-20
199
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Siirtymä lapsuudesta teini-ikään on kaikkea muuta kuin helppo: kehossa tapahtuu muutoksia, hormonit ottavat vallan ja mielessä myllertää. Muutosten keskellä voi olla vaikea ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, ja herkistä aiheista puhuminen vanhemmille saattaa olla hankalaa. Silloin voi tarttua Tyttökirjaan!

Suorasukainen ja hauskasti kuvitettu Tyttökirja antaa kattavasti neuvoja ja vinkkejä murrosikää lähestyville tytöille. Kirja käsittelee monipuolisesti teinivuosiin liittyviä teemoja, kuten seksuaalisuutta, pituuskasvua ja suorituspaineita. Tyttökirja kertoo asiat niin kuin ne ovat, ymmärrettävästi ja rehellisesti. Kuvitus täydentää tekstiä olennaisilla tiedoilla ja huumorilla sekä auttaa tekemään aiheista helposti käsiteltäviä ja harmittomia.

Ylistetty tietokirja sai Norjan kulttuuriministeriön lasten- ja nuortenkirjapalkinnon ja oli Norjassa myynti- ja arvostelumenestys. Teoksen käännösoikeudet on myyty 18 maahan.

Nina Brochmann ja Ellen Støkken Dahl ovat lääkäreitä, jotka ovat jo useamman vuoden ajan antaneet seksuaaliterveyteen liittyviä neuvoja nuorille, pakolaisille ja seksityöntekijöille. Heidän ensimmäinen kirjansa Vau, mikä vagina! (Otava 2018) oli kansainvälinen bestseller, joka voimaannutti lukijoitansa tieteelliseen tietoon nojaten.

Magnhild Winsnes on kiitetty animaattori ja kuvittaja. Hän on työskennellyt useissa animaatioproduktioissa animaattorina, suunnittelijana, ohjaajana ja tuottajana. Yksi hänen töistään on Torill Koven ohjaama lyhytanimaatio elokuva The Danish Poet, joka on voittanut Oscar-palkinnon.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna