Alaiset (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (105.0 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Sari Haapamäki
Utgivningsdatum
2022-10-17
Förlag
Kosmos
Översättare
Sanna Manninen
ISBN
9789523521711
Alaiset (ljudbok)

Alaiset Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2022-10-17
199
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    169
Visa alla 1 format & utgåvor
Tanskalaiskirjailija Olga Ravnin palkittu romaani on upea kuvaus siitä, mikä tekee meistä ihmisiä

Avaruusaluksen miehistö koostuu heistä, jotka kuolevat, ja niistä, jotka eivät. Kun alukselle tuodaan outoja esineitä uudelta planeetalta, miehistön jäsenet huomaavat kiintyvänsä niihin, ja niin ihmiset kuin ihmisenkaltaisetkin alkavat kaivata samoja asioita: lämpöä ja läheisyyttä. Kaukaista planeetta Maata, joka elää enää heidän muistoissaan.

Hiljalleen miehistön jäsenet alkavat nähdä työnsä uudessa valossa, ja jokainen heistä joutuu kysymään itseltään, voivatko he jatkaa entiseen tapaan - ja mitä tarkoittaa todella elää.

Kirja koostuu työpaikan toimikunnan kokoamista todistajanlausunnoista. Ravnin proosa on samaan aikaan hyytävää ja liikuttavaa, riemastuttavaa ja pahaenteistä. Monenlaista kaipausta tihkuva Alaiset luotaa ihmisyyden ytimeen ja kritisoi tehokkuuden määrittämää elämäntyyliä.

Olga Ravn (s. 1986) on kriitikoiden ylistämä tanskalainen kirjailija ja runoilija. Hän kirjoittaa myös kirjallisuuskritiikkejä useisiin tanskalaisiin medioihin ja luotsaa feminististä performanssiryhmä ja kirjoittajakoulu Hekseskolenia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Olga Ravn