Huumekartellit kuuntelussa (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2024-05-14
Förlag
Johnny Kniga
Översättare
Tarja Lipponen
ISBN
9789523620339

Huumekartellit kuuntelussa E-bok

E-bok,  Finska, 2024-05-14
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    179
Visa alla 1 format & utgåvor
Kun rikolliset luulevat, että kukaan ei kuuntele.

Ajankohtainen tietokirja poliisin operaatiosta, joka johti satojen huume- ja väkivaltarikollisten kiinnijäämiseen sekä mittaviin huume- ja omaisuustakavarikkoihin.

Kun poliisi onnistui murtautumaan rikollisten käyttämään salattuun EncroChat-viestintäpalveluun, sille avautui mahdollisuus seurata reaaliajassa huumerikollisten, jengipomojen ja heidän käskyttämiensä alaikäisten murhaajakandidaattien välistä viestittelyä.

Alkoi kilpajuoksu aikaa vastaan.

Pelastaakseen ihmishenkiä ympäri Eurooppaa poliisin oli toimittava nopeasti ja yhteistyössä - paljastamatta, että seuraa rikollisten viestintää. Ruotsin poliisi keskittyi aluksi estämään vakavia rikoksia. Operaation edetessä esiin nousi yhä uusia rikollisverkostoja ja tunnettuja rikollisia, joita ajavat eteenpäin menestyksennälkä, kunniantunto ja kostonjano. Kärkijoukkoon tunkeutui Kurdikettu, jonka häikäilemättömyys pääsi yllättämään poliisin.

"Jos haluat ymmärtää jengirikollisuuden toimintatapoja, lue tämä kirja. Se imaisee sinut mukaansa niin, ettet voi laskea sitä käsistäsi."

- Jönköpings-Posten

Diamant Salihu (s. 1983) on ruotsalainen tutkiva toimittaja, joka kuvasi esikoisteoksessaan Kunnes kaikki kuolevat (2022) Ruotsin jengirikollisuutta ja väkivallan kierrettä. Hänet palkittiin kirjasta Bonnierin suurella journalistipalkinnolla, ja teos oli oli myynti- ja arvostelumenestys myös Suomessa. Huumekartellit kuuntelussa oli Ruotsin myydyin tietokirja vuonna 2023.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Diamant Salihu