Helvetillinen vaelluskirja (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (273.5 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Aku Laitinen
Utgivningsdatum
2020-10-02
Förlag
Aula & Co
Översättare
Aki Räsänen
ISBN
9789523640870

Helvetillinen vaelluskirja Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2020-10-02
266
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    224
Visa alla 1 format & utgåvor
Onko pakko mennä hyttysten keskelle löytääkseen mielenrauhan?

Helvetillinen vaelluskirja on pirullisen hauska ja ilkikurisen terävästi kirjoitettu kirja pohjoismaalaisten kummallisesta suhteesta luontoon.

Ulkoilua vihaava Are havahtuu eräänä päivänä siihen, että jokainen hänen Facebook-kaverinsa on postannut ainakin yhden kuvan itsestään vuorilla tai tuntureilla. Uteliaana hän suuntaa vuorille selvittämään, mistä oikeastaan on kyse.

Ensimmäistä kertaa sitten kouluaikojen Kalvø panee jalkaan ensin vaelluskengät, sitten sukset ja lähtee tuntureille löytääkseen ystävänsä - ja vastauksia. Mitä tuvissa tehdään iltaisin? Mistä siellä puhutaan? Voiko siellä sanoa, että luonto on loppujen lopuksi yliarvostettu? Vai pilaako silloin tunnelman? Ja miksi kukaan lähtee vapaaehtoisesti hyttysten syötäväksi?

Norjalainen eturivin koomikko Are Kalvø on tehnyt stand-upia jo 25 vuotta ja kirjoittanut useita tietokirjoja mm. uskonnosta, politiikasta, jalkapallosta, lomanvietosta ja ajankäytöstä. Hän kirjoittaa usein asioista, joista ei tiedä hirveän paljon. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän kirjoittaa aiheesta, jota ei ymmärrä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Are Kalvø