Huomaa hyvä! (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2021-05-29
Förlag
PS-kustannus
Illustratör/Fotograf
Ina Majaniemi
ISBN
9789523702066
Huomaa hyvä! (e-bok)

Huomaa hyvä! E-bok

E-bok,  Finska, 2021-05-29
219
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    273
Visa alla 1 format & utgåvor
Kaverin ystävällisyys ja myötätuntoisuus auttavat, kun uimaretkellä paarma puree ja sitten vie pyyhkeen. Arviointikykyä ja rohkeutta tarvitaan markiisin ollessa jumissa kreivin ja herttuan välissä, ja kun keksiretken venähtäessä eksytään metsään, näkökulmanottokyky on tarpeen... Variksen siivet kantavat, vaikka joskus hommat menevät pyrstölleen.

Kirja sisältää 26 tarinaa, joista jokainen kytkeytyy vähintään yhteen luonteenvahvuuteen ja tunnetilaan. Kunkin tarinan lopussa on tehtäviä, joiden avulla voi syventää lukukokemusta keskustelemalla tarinasta lasten kanssa sekä vahvistaa lasten vahvuus- ja tunnetaitoja. Tarinat sisältävät myös tehtäviä kielelliseen kehitykseen sekä taito- ja taideaineisiin, jolloin tarinat toimivat alustuksina monenlaiselle mukavalle toiminnalle.

Tarinat sopivat hyvin alkuopetukseen mutta käyvät myös vähän nuoremmille ja vanhemmille. Niitä voi lukea koulussa, päiväkodissa, kotona, mummolassa, kaverilla ja missä vain, missä variksiakin lentää.

FT Lotta Uusitalo on erityispedagogiikan dosentti Helsingin yliopiston kasvatustieteellisessä tiedekunnassa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja myötätunnosta sekä oppimisen vaikeuksista ja positiivisen psykologian mahdollisuuksista tarjota niihin apua.

KM, erityisluokanopettaja Kaisa Vuorinen on positiivisen pedagogiikan väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän on kiinnostunut luonteenvahvuuksista ja niiden potentiaalista hyvän ja onnellisen elämän mahdollistajina.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Se det goda!

    Lotta Uusitalo-Malmivaara, Kaisa Vuorinen

    Se det goda! Det bästa sättet att öka välfärden i samhället och välbefinnandet bland barn och unga är att lära dem hitta sina styrkor och använda sig av dem. De styrkor vi har är färdigheter som vi kan utveckla. Styrkorna beskriver det goda i oss ...