Kolme ihanaa asiaa sinusta (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (356.4 MB)
Språk
Finska
Serie
Kepeän kupliva Cornwall
Inläsare
Anniina Piiparinen
Utgivningsdatum
2021-11-15
Upplaga
1
Förlag
Bazar (WSOY)
Översättare
Pirjo Ruti
ISBN
9789523761520
Kolme ihanaa asiaa sinusta (ljudbok)

Kolme ihanaa asiaa sinusta Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2021-11-15
234
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Nautitaan villasukat jalassa.

Jill Mansellin Kolme ihanaa asiaa sinusta on sydänjuurista kiinni nappaava romaani kolmesta toisilleen vieraasta naisesta, joiden elämät kietoutuvat yllättävällä tavalla toisiinsa.

Halliella on salaisuus. Hän on umpirakastunut mieheen, joka on täysin hänen ulottumattomissaan, mutta kaikin muin tavoin aivan täydellinen napakymppi. Halliella on tämän lisäksi myös toinen ongelma. Hän sairastaa vakavaa keuhkosairautta, ja rakkauden pitäisi olla viimeinen asia hänen mielessään.

Flon ongelma on toisenlainen. Hänen ihastuksensa Zanderin kanssa kaikki vaikuttaa valoisalta, kunnes miehen pelottava sisko tunkee kyyhkyläisten väliin. Sisko vahtii Zanderin tekemisiä niin voimakkaasti, että toivoa ei ole edes ystävyydestä, saati sitten jostain suuremmasta.

Tashallakin on ongelma. Hänen uusi poikaystävänsä on uhkarohkea rämäpää eikä Tasha itsekään ole kaikista varovaisinta sorttia. Tasha ei voi olla pelkäämättä, että jokin hänen poikaystävänsä seikkailuista tulee olemaan tämän viimeinen.

Jill Mansellin romaanien pariin ovat löytäneet tiensä jo miljoonat lukijat. Eikä syyttä, sillä hänen kirjansa saavat jokaisen rakastumaan niiden ihastuttaviin henkilöhahmoihin, huikeisiin juonenkäänteisiin ja terävään dialogiin. Mansellin kolmas suomennettu romaani Kolme ihanaa asiaa sinusta on yhtä tervetullut ja lämmin kuin kuppi kuumaa teetä sadesäällä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jill Mansell