Kätilön koettelemukset (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (418.0 MB)
Språk
Finska
Serie
Hope Riverin kätilö (del 2)
Inläsare
Katja Aakkula
Utgivningsdatum
2022-07-04
Förlag
Bazar (WSOY)
Översättare
Timo Korppi
ISBN
9789523765863
Kätilön koettelemukset (ljudbok)

Kätilön koettelemukset Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2022-07-04
269
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    269
Visa alla 1 format & utgåvor
Hope Riverin kätilö -romaanin tarina jatkuu

Patricia Harmanin Kätilön koettelemukset on koskettavan lämmin romaani nuoren kätilön koitoksista 1930-luvun Yhdysvalloissa.

Suuri lama on iskenyt 1930-luvun Länsi-Virginiaan. Monet miehet ovat jääneet työttömiksi ja naiset tekevät parhaansa pitääkseen lapsensa ravittuina. Nuori kätilö Becky Myers saapuu auttamaan Hope Riverin yhteisöä juuri silloin, kun hänen apuaan tarvitaan kaikkein eniten. Becky tuntee kuitenkin olonsa epävarmaksi kätilönä ja joutuu tukeutumaan ystävänsä, kokeneen kätilö Patience Murphyn apuun.

Vaikka Becky tuntee olevansa kotonaan Hope Riverissa, painavat menneisyyden kokemukset hänen harteitaan. Myös Patience joutuu käsittelemään menneisyyttään, ja omaa lastaan odottaessaan hän toivoo Beckyn olevan yhä enemmän Hope Riverin äitien tukena. Muutosten keskellä osavaltiota kohtaa raivokas metsäpalo, ja Becky sekä Patience joutuvat keräämään kaiken rohkeutensa pitääkseen Hope Riverin asukkaat turvassa.

Patricia Harmanin Kätilön koettelemukset on jatko-osa Hope Riverin kätilö -kirjalle sekä tarina rakkaudesta ja periksiantamattomuudesta kaikista suurimpien vastoinkäymisten edessä.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patricia Harman