Museokilvet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Serie
Lattesamurai (del 3)
Utgivningsdatum
2023-12-04
Förlag
Bazar (WSOY)
ISBN
9789523766259

Museokilvet E-bok

E-bok,  Finska, 2023-12-04
259
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
 • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
  259
Visa alla 1 format & utgåvor
Alaston pommi allasbileissä ja muita miehen elämän syväsukelluksia

Jori Reijulan humoristisen Lattesamurai-trilogian päätösosa Museokilvet avaa parisuhteen koukeroita ja kahden keski-ikäistyvän miehen ystävyyden syntyä monen - siis todella monen - mutkan kautta.

Jiipeen Raija-vaimo päättää ottaa etäisyyttä työelämään hankkimalla lisää lapsia. Vihdoinkin toinen lapsi! Jiipee on onnensa kukkuloilla, ja ilon kruunaa upea työtarjous uudessa hankkeessa, johon hän saa kumppanikseen business controller Ramin. Ramin arvomaailma on ehkä erilainen kuin Jiipeen, mutta treenattuine lihaksineen uusi työtoveri edustaa Jiipeen ihailemaa vastustamatonta puhdasta energiaa ja voimaa. Rami The Rock. Paremmin ei voisi pyyhkiä!

Mutta.

Raijan vatsassa onkin kaksoset. Innostava työprojekti vaatiikin liikaa panostusta. Jiipeen hermo kiristyy, mahakumpu kasvaa, kunto rapistuu, eikä laadukkaaseen uneen auta vaipumaan edes kahdeksankiloinen painopeitto, jonka Raija joutuu toisinaan nostamaan pois uupuneen miehensä päältä. Lopulta juuri Raija päättääkin passittaa Jiipeen lepolomalle. Määränpääksi tulee Amerikka ja matkaseuraksi Rami, yhtä kesytön ja arvaamaton kuin villi länsi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jori Reijula

 • Lattesamurai

  Jori Reijula

  Kivesskannaus ja muita miehen elämän kohokohtia Jori Reijulan esikoisromaani Lattesamurai kuvaa humoristisen analysoivasti kolmikymppisen insinöörimiehen oman identiteetin etsimistä ja parisuhde-elämän dynamiikkaa nyky-yhteiskuntamme turbulensseis...

 • Tähtipylly

  Jori Reijula

  Tennissukkia ja muita miehen elämän taitekohtia Tähtipylly on Jori Reijulan humoristisen romaanitrilogian toinen osa, jossa lattesukupolven valioedustaja ja puutarha-alan insinöörikomeetta Jiipee jatkaa ketterää kompurointiaan miehen tiellä ja väh...