Kiovan muistojen kirjuri (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (390.8 MB)
Språk
Finska
Serie
Muistijälkiä Ukrainasta (del 1)
Inläsare
Lotta Merenmies
Utgivningsdatum
2022-08-31
Förlag
Bazar (WSOY)
Översättare
Timo Korppi
ISBN
9789523768895

Kiovan muistojen kirjuri Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2022-08-31
272
Billigast på PriceRunner
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    272
Visa alla 1 format & utgåvor
Kun kourallinen viljaa on ihmishenkeä arvokkaampi

Erin Littekenin esikoisromaani Kiovan muistojen kirjuri on puhutteleva ja koskettava tarina Ukrainan traagisesta historiasta ja rohkeudesta, jota mikään ei pysty tukahduttamaan.

Ukraina vuonna 1929. 16-vuotias Katja on pakahduttavan rakastunut perheen naapurissa asuvaan komeaan nuorukaiseen. Kun Stalinin lähettämät aktivistit saapuvat Katjan kotikylään Kiovan lähistölle julistamaan kollektivismin loisteliasta tulevaisuutta, alkaa tapahtumaketju, joka muuttaa koko maan kohtalon peruuttamattomasti. Yksi kerrallaan kaikki venäläisjoukkojen kanssa eri mieltä olevat katoavat jäljettömiin ja jokainen uusi päivä on epävarmuuden täyttämä.

Vastarinnalla on hintansa, ja nälänhädän levitessä ympäri maata eloonjääminen alkaa vaikuttaa pikemmin haaveelta kuin mahdollisuudelta. Traagisten tapahtumien keskellä Katja kuitenkin huomaa, että toivo ja rakkaus voivat hehkua ja syttyä tuleen jopa kaikista pimeimpinä hetkinä.

Vuosikymmeniä myöhemmin amerikkalainen leski Cassie löytää ukrainalaisen isoäitinsä päiväkirjan, jonka sivut paljastavat suvun syvään haudatut salaisuudet sekä monelta unohtuneen historiallisen ajanjakson, jonka tapahtumat ovat vaikuttaneet nykypäivään asti.

Erin Littekenin Kiovan muistojen kirjuri on vaikuttava historiallinen romaani kaiken kestävästä rohkeudesta, valtavista menetyksistä ja rakkaudesta, joka kantaa meidät vaikeimpienkin aikojen yli.

Erin Litteken on Illinoisissa Yhdysvalloissa asuva kirjailija, jonka sukujuuret ovat Ukrainassa. Kiovan muistojen kirjuri on hänen ensimmäinen suomennettu romaaninsa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erin Litteken