Ystäväni Anna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (346.2 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Krista Kosonen
Utgivningsdatum
2022-02-14
Förlag
Docendo
Översättare
Päivi Rekiaro
ISBN
9789523822450
Ystäväni Anna (ljudbok)

Ystäväni Anna Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2022-02-14
223
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    197
Visa alla 1 format & utgåvor
En haluaisi tällaista kenellekään. Toivon, että en olisi koskaan tutustunut Annaan. Jos voisin mennä ajassa taaksepäin, menisin. - Rachel Williams

Satumaista elämää miljoonaperijättärenä elänyt Anna Delvey ehti sumuttaa New Yorkin seurapiirejä pitkään ennen kiinni jäämistään. Hän saapui kaupunkiin kertoen olevansa saksalaisen hienostosuvun perijätär, jolla on 60 miljoonan dollarin rahasto, ja aikovansa perustaa Manhattanille taidekeskuksen. Näin hän pääsi sisään New Yorkin hienostopiireihin.

Anna huijasi pankkien, sijoittajien ja hotellien lisäksi ihmisiä, ystäviään, joista yksi on Rachel Williams, tämän kirjan kirjoittaja. Kuinka tämä taidokas huijaus onnistui ja miten Anna jäi kiinni?

Kun kulissit romahtivat, paljastui että valenimellä esiintynyt nainen, joka pukeutui designvaatteisiin, asui luksushotelleissa, jakoi sadan dollarin tippejä ja matkusti yksityiskoneella, olikin Venäjällä syntynyt Anna Sorokin, rekkakuskin tytär, joka ei ollut käynyt kouluakaan loppuun. Kun laskun aika tuli, joutui paras ystävä Rachel maksajaksi.

Tarinasta on tehty suositut tv-tuotannot Netflixille ja HBO Maxille, ja Time-lehti nosti tämän kirjan Must read -listalleen.

Kirjailija ja valokuvaaja Rachel DeLoache Williams (s. 1988) on kotoisin Yhdysvaltojen Tennesseestä. Hän opiskeli englantia ja valokuvausta Kenyonin yliopistossa Ohiossa ennen kuin muutti New Yorkiin vuonna 2010 ja pääsi töihin Vanity Fair -aikakauslehden kuvaosastolle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Rachel Deloache Williams