Ne jotka tappavat (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2022-06-01
Förlag
Into Kustannus
Översättare
Anu Heino
ISBN
9789523930049

Ne jotka tappavat E-bok

E-bok,  Finska, 2022-06-01
243
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och lyssna i Bokus Reader.
    249
Visa alla 1 format & utgåvor
"Tunnelma on hiipivän jännittävä. Sitä janoaa lisää." - Jens Lapidus, kirjailija.

Palkittu trilleri, jota ei voi laskea käsistään!

Ne jotka tappavat on huimaavan vangitseva psykologinen trilleri tavallisista ihmisistä epätavallisessa tilanteessa. Se kuvaa piinaavasti, miten yksi väärä päätös voi johtaa moraalin syöksykierteeseen.

Johan ja Anna kirjautuvat pikkukaupungin hotelliin. Vaimonsa juuri jättänyt Johan haluaa juhlia eroaan, mutta Annalla on muuta mielessä: hän on päättänyt lopettaa suhteen, sillä perhe painaa hänellä vaakakupissa enemmän kuin omat tunteet. Viikonloppu ei mene kummankaan suunnitelmien mukaan. Tapahtuu kamala onnettomuus, ja pari joutuu tekemään kohtalokkaan päätöksen. Pian he huomaavat olevansa matkalla kohti painajaista, josta ei ole paluuta.

Ihon alle menevä Ne jotka tappavat palkittiin Ruotsissa Crimetime Awardilla ja oli lisäksi ehdolla vuoden kirjaksi ja Adlibris-palkinnon saajaksi. Teos on ilmestynyt jo 14 kielellä.

Klas Ekman (s. 1975) on kirjailija ja toimittaja, joka on julkaissut useita muusikkoelämäkertoja ja kirjoittanut moniin Ruotsin merkittävimmistä sanoma- ja aikakauslehdistä. Nykyään Ekman työskentelee toimituspäällikkönä arvostetussa ruotsalaisessa Volante-kustantamossa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Klas Ekman