Hyvinvoinnin muutos ja pysyvyys (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (9.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2022-08-12
Förlag
Into Kustannus
ISBN
9789523930285

Hyvinvoinnin muutos ja pysyvyys E-bok

E-bok,  Finska, 2022-08-12
241
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Oliko kaikki ennen paremmin? Vai onko kaikki paremmin nyt? Hyvinvointia koskeva keskustelu liikkuu usein näiden ääripäiden välissä.

Teoksessa verrataan Erik Allardtin vuoden 1972 hyvinvointitutkimuksen tuloksia vuosina 2017 ja 2019 kerättyihin aineistoihin. Puolen vuosisadan aikana suomalaisten hyvinvoinnissa on tapahtunut suurempia ja pienempiä muutoksia, mutta myös muuttumattomuutta. Kirja kuvaa lisäksi hyvinvoinnin tutkimuksen ongelmia sekä Allardtin tutkimuksen merkitystä niin kansainvälisesti kuin Suomessakin.

Kirja on tarkoitettu suomalaisen yhteiskunnan ja hyvinvoinnin kehityksestä kiinnostuneille. Sitä voi käyttää myös oppikirjana sosiaalitieteissä ja niiden menetelmien opetuksessa.

Hannu Uusitalo on sosiologian emeritusprofessori ja Allardtin keskeinen työtoveri pohjoismaisessa hyvinvointitutkimuksessa. Jussi Simpura on emeritustutkimusprofessori. Muut tutkimusryhmän jäsenet ovat professori Juho Saari, tohtori Tuomo Laihiala, emeritusprofessori Harri Melin, tohtori Katja Vataja ja dosentti Sakari Kainulainen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »