Kaunokirjallisuuden karvakuonot K4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (9.3 MB)
Språk
Finska
Serie
Kaunokirjallisuuden karvakuonot (del 4)
Inläsare
Tuomas Kyrö, Juha Vuorinen
Utgivningsdatum
2023-02-03
Förlag
Bazar (WSOY)
ISBN
9789524030472
Kaunokirjallisuuden karvakuonot K4 (ljudbok)

Kaunokirjallisuuden karvakuonot K4 Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-02-03
263
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Triviaalitiedon ilotulitus

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö tarjoilevat maailmanselityksensä neljännellä podcastkaudella.

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö listoittavat maailman järjestykseen. Podcastit kuunneltuasi olet viisaampi ja iloisempi kuin koskaan. Tiedät montako kivestä Adolf Hitleriltä löytyi. Tiedät Jean Claude Van Dammen harrastaneen balettia. Tiedät mitä lapsilomakohteita kannattaa välttää ja mitä suosia. Menestyt pubivisassa, parisuhdemarkkinoilla sekä etenet urallasi ja lastesi kanssa. Hörähtelet juoksulenkillä, tiskikonetta tyhjentäessäsi ja autonratissa. Vuorinen ja Kyrö jakavat kuulijalle tietonsa, tarinansa ja tunteensa ilman suodattimia.

Jaksot: Top-5 Espanja; Top-5 Amerikan presidentit; Top-5 lauantai-illan tv-viihde; Top-5 kaljupäät; Top-5 kuuluisimmat partanaamat.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on sukupolvensa monipuolisimpia, aktiivisempia ja kiitetyimpiä kirjailijoita. Kyrön pohjavireenä on syvällinen ihmistuntemus ja terävänäköinen yhteiskunnallisuus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna