Kaunokirjallisuuden karvakuonot K10 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (19.3 MB)
Språk
Finska
Serie
Kaunokirjallisuuden karvakuonot (del 10)
Inläsare
Tuomas Kyrö, Juha Vuorinen
Utgivningsdatum
2023-02-03
Förlag
Bazar (WSOY)
ISBN
9789524030533
Kaunokirjallisuuden karvakuonot K10 (ljudbok)

Kaunokirjallisuuden karvakuonot K10 Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-02-03
263
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Triviaalitiedon ilotulitus

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö tarjoilevat maailmanselityksensä kymmenennellä podcastkaudella.

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö listoittavat maailman järjestykseen. Podcastit kuunneltuasi olet viisaampi ja iloisempi kuin koskaan. Tiedät, montako kivestä Adolf Hitleriltä löytyi. Tiedät Jean Claude Van Dammen harrastaneen balettia. Tiedät, mitä lapsilomakohteita kannattaa välttää ja mitä suosia. Menestyt pubivisassa, parisuhdemarkkinoilla sekä etenet urallasi ja lastesi kanssa. Hörähtelet juoksulenkillä, tiskikonetta tyhjentäessäsi ja autonratissa. Vuorinen ja Kyrö jakavat kuulijalle tietonsa, tarinansa ja tunteensa ilman suodattimia.

Jaksot: Benito Mussolini; Maailman vanhimmat; Vieroitushoidot; Huomionarvoisia naisia; Asuinpaikat; Youtube-videot; Legendaariset elokuvarepliikit; Donald Trumpin vuodet; Tämän ohjelman olisin halunnut juontaa; Väkivalta.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on sukupolvensa monipuolisimpia, aktiivisempia ja kiitetyimpiä kirjailijoita. Kyrön pohjavireenä on syvällinen ihmistuntemus ja terävänäköinen yhteiskunnallisuus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna