Kaunokirjallisuuden karvakuonot K11/J4 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (24.3 MB)
Språk
Finska
Serie
Kaunokirjallisuuden karvakuonot (del 14)
Inläsare
Tuomas Kyrö, Juha Vuorinen
Utgivningsdatum
2023-10-26
Förlag
Bazar (WSOY)
ISBN
9789524034579
Kaunokirjallisuuden karvakuonot K11/J4 (ljudbok)

Kaunokirjallisuuden karvakuonot K11/J4 Ljudbok

Ljudbok,  Finska, 2023-10-26
97
Lyssna i Bokus Reader för iOS och Android
Jakso 4: Peruna

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö tarjoilevat maailmanselityksensä yhdennellätoista podcastkaudella.

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö listoittavat maailman järjestykseen. Podcastit kuunneltuasi olet viisaampi ja iloisempi kuin koskaan. Tiedät montako kivestä Adolf Hitleriltä löytyi. Tiedät Jean Claude Van Dammen harrastaneen balettia. Tiedät mitä lapsilomakohteita kannattaa välttää ja mitä suosia. Menestyt pubivisassa, parisuhdemarkkinoilla sekä etenet urallasi ja lastesi kanssa. Hörähtelet juoksulenkillä, tiskikonetta tyhjentäessäsi ja autonratissa. Vuorinen ja Kyrö jakavat kuulijalle tietonsa, tarinansa ja tunteensa ilman suodattimia.

Jaksot: Elämäni koirat, Kuuluisat koirat, Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi, Peruna, Kaikkien aikojen koripallo, Kuolleiden kirjailijoiden TikTok-tilit, Politiikan väriläiskät, Politiikan väriläiskät 2, Täällä olisin halunnut olla ja Kirjailijana Ukrainan sodan aikana.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on sukupolvensa monipuolisimpia, aktiivisempia ja kiitetyimpiä kirjailijoita. Kyrön pohjavireenä on syvällinen ihmistuntemus ja terävänäköinen yhteiskunnallisuus.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna