Tyttäret (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2020-10-23
Förlag
Kustantamo Huippu
Översättare
Anne Kilpi
ISBN
9789526909899
Tyttäret (e-bok)

Tyttäret E-bok

E-bok,  Finska, 2020-10-23
214
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Toisensa jo kahdenkymmenen vuoden ajan tunteneet ystävykset, Martha ja Betty, lähtevät automatkalle Sveitsiin mukanaan takapenkillä Marthan kuolemansairas isä. Reissun on tarkoitus olla se viimeinen. Mutta asiathan eivät aina pääty siten kuin on suunniteltu, ei varsinkaan elämä. Joskus kuolema on vasta alku, mutta varma ei voi olla edes kuolemasta.

Martha ja Betty päättävät painaa kaasua. Heillä on päämäärä edessään, ja takana heitä hätyyttää ilottomuus.

"Martha oli ainoa ihminen, jonka kanssa pystyin nauramaan kovaan ääneen epäonnelle. Se oli yksi syy, miksi arvostin häntä niin paljon. Vain harvat naiset nauroivat epäonnelle, ainakaan omalleen."

Lucy Fricke kertoo terävänäköisesti, huumoria ripotellen naisista elämänsä keskikohdassa, hyvästeistä, joilta kukaan ei säästy, ja isistä, jotka katoavat liian varhain. Tyttäret on matka halki Euroopan aina Kreikkaan saakka, yhä syvemmälle omaan menneisyyteen. Eikä kysymys lopulta suinkaan kuulu, mistä tulemme, vaan: miten pääsemme täältä jälleen pois?

Tyttäret ilmestyi Saksassa vuonna 2018 ja palkittiin ilmestymisvuotenaan Baijerin kirjallisuuspalkinnolla. Alkuteosta on myyty yli 80 000 kappaletta ja sen käännösoikeudet on myyty useille eri kielille. Romaanin pohjalta kuvataan parhaillaan elokuvaa yhteiseurooppalaisella tuotannolla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lucy Fricke