Kymmenen on kuoltava (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (410.2 MB)
Språk
Finska
Inläsare
Antti Virmavirta
Utgivningsdatum
2020-01-13
Förlag
Aula & Co
Översättare
Aki Räsänen
ISBN
9789527269275
Kymmenen on kuoltava (ljudbok)

Kymmenen on kuoltava Ljudbok

Ljudbok (MP3), Finska, 2020-01-13
242
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Roslagenissa huutokaupattavasta morsiusarkusta löytyy kuollut mies, joka on katkaistu keskeltä kahtia ja jonka otsaan on kaiverrettu outoja symboleja. Hän on ensimmäinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka joutuu brutaalin murhaajan uhriksi. Kukaan ei tiedä kenen vuoro on seuraavaksi.

Samaan aikaan Venäjän laivasto pitää suurimmat sotaharjoituksensa sitten muurin murtumisen, ja uppoamaton ydinsukellusvene Kursk vajoaa pohjaan. Merimiesten taistellessa hengestään presidentti Putin seuraa kylmäkiskoisesti, miten vanha idän ja lännen konflikti herää eloon. Vain Max Anger näkee asioiden yhteyden. Hän on ainoa, joka voi pysäyttää murhaajan.

Martin Österdahlin Venäjälle ja Ruotsiin sijoittuvan Max Anger -dekkarisarjan kirjoissa nykyhetki ja historia, tositapahtumat ja jännittävä tarina punoutuvat saumattomasti yhteen ja muodostavat koukuttavan kokonaisuuden. Kymmenen on kuoltava on sarjan toinen osa.

Martin Österdahl (s. 1973) on opiskellut Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimusta ja taloustieteitä. Hän työskenteli pitkään tv-tuottajana ja Ruotsin television ohjelmajohtajana. Venäjästä ja venäläisestä kulttuurista hän kiinnostui jo 1980-luvulla. Kovaotteisen Max Anger -dekkarisarjan ensimmäinen osa, Armoton todellisuus julkaistiin suomeksi 2017 (Aula & Co).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Martin Österdahl