Inkaguld (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dirk Pitt (del 11)
Utgivningsdatum
2024-01-27
Förlag
Jentas IS
ISBN
9789979644446

Inkaguld E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-01-27

Styckköp

149
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Dirk Pitt är i full gång med ett djuphavsprojekt för NUMA:s räkning utanför Perus kust, när han råkar snappa upp nödsignalerna. Katastroflarmet kommer från en arkeologexpedition djupt inne i Anderna. Två dykare har försvunnit i djupet av en gammal offerkälla. Åtskilliga män har redan satsat livet för att återerövra de inkaskatter som sägs ligga gömda där.

När Dirk Pitt kommer för att undsätta dykarna, kastas han huvudstupa in i en konfrontation med Solpemachaco, en plundrarliga som tjänar miljoner på att sälja ovärderliga konstskatter till skrupelfria samlare på den svarta marknaden.

Det blir en kraftmätning som tar Pitt och hans kollega Al Giordino ut på svindlande farliga äventyr. Mot sig har han en fiende som inte skyr några medel för att finna det oskattbara, legendomsusade inkaguldet...

Clive Cussler växte upp i Alhambra, Kalifornien, och är idag bosatt i Denver, Colorado. Efter avslutade studier och en tid i flygvapnet gjorde han sig ett namn inom reklambranschen, där han fick ett antal utmärkelser som copywriter.

Hans första roman prisbelönades av "Mystery Writers of America". I dag är han författare på heltid, och hans internationellt kända romaner är givna bestsellers både i USA och Europa.

Liksom sin hjälte i sammanlagt nio böcker - Dirk Pitt - är Clive Cussler något av en äventyrare. Han har utforskat öknarna i sydvästra Amerika på jakt efter glömda guldgruvor, dykt i Klippiga bergens sjöar efter försvunna flygplan och sökt i världshaven efter förlista skepp.

Clive Cussler räknas i dag till de allra främsta äventyrsförfattarna. Med sina romaner toppar han ständigt bestseller-listorna i såväl USA som Europa. Hans berättartalang har en förmåga att gripa tag i läsaren från allra första sidan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Clive Cussler