Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
250
Utgivningsdatum
2020-09-23
Förlag
Bazar Förlag
ISBN
B000359020
Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH (häftad)

Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH

(34 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2020-09-23

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV OLOF LUNDH

Olof Lundh har följt herrlandslaget sedan slutet av 1990-talet och inte missat många träningspass. Nu kan du följa hans resa med laget som kan försätta nationen i trans och få människor att gå in i ett sorgearbete.

Läs om konflikterna, agenterna, grupperingarna, stjärnorna, pamparna, mästerskapen och hur det kommer sig att Sveriges största folkrörelse väljer att lägga sina träningsläger i ett land som inte respekterar mänskliga rättigheter.

Det här är en rapport från pressläktaren och den mixade zonen, en titt bakom kulisserna och de vackra orden. Det här är 19 berättelser om Sveriges mest älskade landslag.

Olof Lundh, född 1966, är journalist på TV4, C More och Fotbollskanalen där han också bloggar och har en podcast. Han skriver även krönikor om idrott och affärer i Dagens Industri. Han utsågs till årets sportjournalist 2015 och tilldelades Per Wendel- priset som årets nyhetsjournalist 2016. Olof Lundh har tidigare gett ut Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll (2016) och Allsvenskan enligt Lundh (2018) på Albert Bonniers förlag. Lundh är en trogen supporter till Leeds United och Landskrona Bois. Han var under hösten i final i frågesportprogrammet Alla mot Alla och ledde dessutom prisutdelningen vid stora journalistpriset.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Landslaget enligt Lundh - SIGNERAD AV OLOF LUNDH. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och intressant
  Richard Stenlund, 15 oktober 2020

  Läste förra boken om allsvenskan och den här är lika bra. Rekommenderas för alla som gillar fotboll och vill få en inblick bakom kulisserna.

 2. Ny intressant bok av Olof Lundh
  Kaj Stenberg, 15 oktober 2020

  Olof Lundh skriver alltid intressanta böcker om fotboll; även denna bok är alldeles utmärkt! Olof Lundh är initierad och orädd.

 3. Intressanta upplysningar och synpunkter
  Roger Teréus, 8 oktober 2020

  Olof Lundh är "gammal i gamet" och vet vad han skriver om. Han har som fotbollsälskande journalist haft och har möjligheter att komma åt fakta som vi "vanliga" fotbollsfans inte utan oerhörd svårighet kan komma åt, men som vi gärna tar del av-

 4. Strålande
  John, 7 oktober 2020

  En oerhört intressant och bred bok om sportjournalistik, landslaget och svenska fotbollsförbundet.
  Olof har ett bra språk och det är en grundlig genomgång av fotbollen.
  Kan verkligen rekommenderas.
  John

 5. Spännande bok om vårt landslag
  Sampa, 30 september 2020

  Har läst alla av Olof Lundhs böcker men denna må vara den bästa. En fantastisk bok som alla fotbollsentusiaster borde läsa. Även kul att få den signerad av Lundh!

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Olof Lundh