Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-05-10
Förlag
Mondial
ISBN
B000377428
Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS (inbunden)

Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS

(47 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2022-05-10

Slutsåld

I denna begränsade upplaga av Jakten på miljonerna ingår 10 extra råd från 100-miljonersmannen om hur du får pengarna att växa. Dessutom får du en specialdesignad budget som hjälper dig hålla koll på finanserna!

SNART ÄR DU OCKSÅ MILJONÄR!

När @100miljonersmannen började sin resa var han barskrapad. Nu är han på god väg att nå sitt mål: 100 miljoner kronor på kontot innan 2030. I takt med att pengarna har växt har även hans följarskara ökat, och nästan en kvarts miljon människor är nu med på börsresan mot ekonomiskt oberoende.

Det här är boken för dig som vill bli rik på riktigt. För det handlar inte bara om pengar, aktier och fonder, det handlar om alla val du gör, varje dag. Om dina relationer, din träning, vad du äter och hur du hanterar motgång. Vill du ha ett rikare liv? Då är det bara att börja. Jakten på miljonerna visar dig hur!

*

@100miljonersmannen är en svensk entreprenör. Han startade 2020 det anonyma Instagramkontot @100miljonersmannen där han delar med sig av såväl upp- som nedgångar. Sedan 2021 bor han i Spanien med sin familj.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Jakten på miljonerna - UNIK SPECIALUTGÅVA MED 10 EXTRA TIPS. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt intressant
  Catarina W Hansen, 13 juni 2022

  En bra bok som jag fastnade för berättelsen i, från barndom med utmaningar till vuxen och sedan byggandet av förmögenheten. Mer berättelse än investeringsråd.

 2. Inspirerande bok
  Pseudonym, 13 juni 2022

  Inspirerande bok, fint skriven av en vanlig persons liv och upplevelser. Väldigt trovärdig och genuin. Bra och konkreta tips. Jag gillar hans äkthet även på instagram.

 3. Väldigt bra book!
  Monika Kraj, 6 juni 2022

  Bra tips, författare delar med sig både privata livet, hur hans väggen till att blir ekonomisk oberoende samt alla tips och lärdom om ekonomi. Rekommenderar väldigt varmt!

 4. Otrolig bok! Rekommenderas varmt!
  Ronny Ahl Asfar, 24 maj 2022

  Mycket spännande bok och resa med många bra tips som jag själv kommer att applicera i mitt liv! Tack 100miljonersmannen!

 5. Inspirerande och lättläst
  Hanna79, 23 maj 2022

  Kloka tips och värd att läsa! Visar att alla personer har förmågan att lyckas om man kämpar mot sitt mål.

 6. Intressant
  Hatty , 23 maj 2022

  Lite besviken på innehållet för jag förväntade mig mer konkreta förslag. Det är intressant att läsa. Lite för mediokert innehåll.

 7. Lättläst med konkreta råd

  Personligt berättad om sin resa från barndom till nuläge. En del konkreta investeringstips, förståeligt utan att kräva djupare förkunskaper. Lättläst på så sätt att boken inte är i något stort format, det inte är så mycket text och ett enkelt språk. Bra bok för att få inspiration för sitt sparande!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av 100miljonersmannen

 • Jakten på miljonerna

  100miljonersmannen

  SNART ÄR DU OCKSÅ MILJONÄR! När @100miljonersmannen började sin resa var han barskrapad. Nu är han på god väg att nå sitt mål: 100 miljoner kronor på kontot innan 2030. I takt med att pengarna har växt har även hans följarskara ökat, och nästan en...