SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-11-08
Förlag
The Book Affair
ISBN
B000383827
SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron (inbunden)

SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

Inbunden Svenska, 2022-11-08
219
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV DAVID JP PHILLIPS

OPTIMERA DIN HJÄRNA

Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv.

Får det lov att vara en Angel's cocktail med signalsubstanserna dopamin, serotonin och endorfin? Eller kanske en Devil's cocktail med kortisol som huvudingrediens? Tänk efter noga. Våra signalsubstanser är avgörande för att bli vårt mentalt bästa jag. Den här boken handlar om hur man kan leda sig själv mot den framtid man önskar. Till alla som längtar efter att känna sig höga på livet på riktigt.

David JP Phillips är en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare. Hans unika vinkel på "äkta självledarskap" bottnar i den långa depression som han själv lyckades ta sig ur med hjälp av djupgående kunskap om människans förmåga att kommunicera med sig själv. Det genombrottet blev grunden till WOW-kursen, en av Sveriges mest bokade kurser i ämnet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SIGNERAD - Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron
  2. +
  3. Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sex substanser som förändrar ditt liv : dopamin... av David J P Phillips (kartonnage).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Jp Phillips

  • Sex substanser som förändrar ditt liv

    David Jp Phillips

    OPTIMERA DIN HJÄRNA! Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv. Får det lov att vara en Angels cocktail med signalsubstanserna dopamin, serotonin och...