SIGNERAD - En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2022-09-19
Förlag
Bokfabriken
ISBN
B000384823
SIGNERAD - En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon (inbunden)

SIGNERAD - En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

Inbunden Svenska, 2022-09-19

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV PATRICK EKWALL

Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer.

Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, om saknaden efter en fru och mamma, men framförallt om att se framåt.

En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon är en berättelse om sorg, men ännu mer en skildring av ett år där Patrick finner mod och styrka att leva vidare, med minnet av Hannah.

 

Tv-profilen och journalisten Patrick Ekwall är sedan frun Hannahs död engagerad i Bröstcancerförbundet och har bland annat initierat kampanjen Rosa Matchen. Nu berättar Patrick för första gången om tiden från Hannahs sjukdomsbesked till hennes bortgång, och livet efter det.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Patrick Ekwall

  • En dag dog Hannah, alla andra dagar levde hon

    Patrick Ekwall

    Den 13 februari 2021 dog Hannah Ekwall. Hon hade precis fyllt 39 år och hade ett drygt år tidigare drabbats av en aggressiv form av bröstcancer. Patrick Ekwall berättar öppenhjärtigt om den omtumlande tiden efter hans och dottern Tindras förlust, ...

  • Vill du så kan du

    Patrick Ekwall

    "Patrick, jag hoppas att du hittar ett jobb en dag så att det kan bli något vettigt av dig. Men det kommer inte att bli lätt." - Patricks klassföreståndare i högstadiet Det börjar i Lindängen i Malmö. När alla andra barn ville bli polis, brandman,...