SIGNERAD - Grilla - signerad av Tareq Taylor (inbunden)
Ingår i kampanjer:
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2023-04-18
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Engblom, Mikael (form) / Bajada, Simon (foto)
ISBN
B000388829
SIGNERAD - Grilla - signerad av Tareq Taylor (inbunden)

SIGNERAD - Grilla - signerad av Tareq Taylor

(18 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden, Svenska, 2023-04-18

Slutsåld

UNIKT TILLFÄLLE! BEGRÄNSAD UPPLAGA! BOK SIGNERAD AV TAREQ TAYLOR

Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm - för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.

I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av SIGNERAD - Grilla - signerad av Tareq Taylor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Proffsig grillbok
  Märit Hedström, 2 maj 2023

  Fina bilder och bra beskrivning. Lätt att förstå och upplägget med olika teman. Kött fågel fläsk och tillbehör. Kommer verkligen att rekommendera den till goda vänner som grillar. Killen vid grillen!

 2. Bra inspiration för grillare

  En jättebra bok med många tips och förslag på vad man kan göra med grillning. Rekommenderar den verkligen.
  Mvh Lasse

 3. Härlig bok!
  Mimmi, 1 maj 2023

  En härlig bok med en massa trevliga recept som ger en kick och önskan om att sätta igång grillsäsongen genast. Som vanligt levererar Tareq Taylor många väldigt goda recept. Boken rekommenderas varmt!

 4. Sommarfeeling
  Lillemor Hjelmar, 1 maj 2023

  En riktig glädjebomb kryddad med finess och kärlek. Jag kommer ta över grillkvällarna från och med nu (från en som aldrig grillat, då det förut verkat så svårt). Men Tareq får mig känna mig som en grillmästare.

 5. Trevlig bok
  Kim Andersson, 1 maj 2023

  Trevlig bok som gör sig bra i köket. Med inspirerande maträtter, en annan som är novis kan tycka att vissa grejer är svårfunna i matbutiken.

 6. Underbar inspirationskälla!
  Katten Jansson , 1 maj 2023

  Jag fullkomligt älskar denna bok! Har testat av några recept och ser fram emot experimentera mig igenom resten av boken! Guldstjärna ⭐

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Tareq Taylor