Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN (inbunden) NY
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-11-28
Förlag
The Book Affair
Dimensioner
26 x 205 x 140 mm
Vikt
605 g
ISBN
B000396228
Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN (inbunden)

Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN

Inbunden,  Svenska, 2023-11-28
209
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN Kan levereras innan julafton

BOK SIGNERAD AV HENRIK WIMAN! BEGRÄNSAD UPPLAGA!

Förboka ett signerat ex och få möjligheten att anmäla dig utan kostnad till Henrik Wimans digitala föreläsning. Läs mer här >>

Henrik Wiman, leg psykolog, har en superkraft och det är att med enkla bilder och tydliga budskap förklara varför vi gör som vi gör och mår som vi mår. Hans mission är enkel: Det ska inte vara krångligt att må bättre.

Läsaren får alla lärdomar som behövs för att hantera sin inre hälsa, från stress, till yvigt känsloliv, destruktiva tankar och livskriser. Boken hjälper läsaren att snabbare upptäcka negativa mentala spiraler och därigenom avsevärt minska risken att hamna i långvarig negativ nedstämdhet, som i sin tur kan leda till depression och sjukskrivning om den inte bromsas i tid.

Det positiva budskapet är att vi faktiskt kan lära oss att hantera de flesta besvären på egen hand eller med hjälp av någon nära oss. Många knutar i känslolivet kan lösas genom enkla men effektiva förändringar i våra beteenden och rutiner.

Du kommer inte att bli lycklig hela tiden, men du kommer att ta vara på de lyckliga stunderna när de väl kommer. Ditt liv blir inte en dans på rosor, men det blir lite enklare och roligare att leva. Livet kommer fortfarande att vara livet. Det kommer gå upp såväl som ner, det kommer vara tufft ibland och det kan vi inte värja oss från. Men med denna bok kommer livet att vara mer på dina egna villkor, inte slumpens , skriver Henrik i förordet.

Henrik Wiman är legitimerad psykolog och bor i Uppsala. Till vardags är han föreläsare, konsult och driver instagramkontot @psykologenhenrik som är Sveriges största inom ämnet psykologi. Målet med hans verksamhet är att förbättra samhällets psykiska välmående.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN
  2. +
  3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 424 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Wiman