SIGNERAD - Perfect match: Kombinera mat och vin (inbunden)
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-09-24
Förlag
The Book Affair
ISBN
B000405421

SIGNERAD - Perfect match: Kombinera mat och vin

Inbunden,  Svenska, 2024-09-24
239
Billigast på PriceRunner
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 39.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

UNIKT TILLFÄLLE! SIGNERAD AV CATARINA KÖNIG OCH FREDRIK SCHELIN!

Perfect match kombinera mat och vin är den ultimata guiden till att skapa magi vid middagsbordet! Lär dig förstå vinets språk och låt det bli en del av din kulinariska repertoar.

Vinet tillsammans med maten har kommit alltmer i fokus och författarna får ofta frågor om vad som passar bäst ihop. Så hur kombinerar man då mat och vin för bästa resultat? Jo, hemligheten ligger i hur olika ingredienser i maten harmonierar med olika druvor.

Årstid för årstid tar författarna läsaren med på en odyssé av smaker genom över 50 supergoda recept folkligt och lättlagat samt några högtidsmenyer med extra allt, som förhöjs genom en perfekt dryckeskombination.

Med hjälp av författarnas smittande passion och djupa kunskaper får läsaren lära sig mer om hur olika råvaror och smaker matchas på bästa vis och förhöjer varandra. Här finns också en vinskola där läsaren guidas i att enkelt göra sin egen provning med vin och mat samt kunskap om glasets betydelse för den valda drycken. Låt det perfekta smakäventyret börja!

Catarina König vann Sveriges Mästerkock 2016 och blev decenniets mästerkock 2020 och ägnar sitt liv åt mat på heltid genom att inspirera sina följare via instagram, som tv-kock på Kökets middag, och bloggen på Elle. Under 2023 utbildade hon sig till sommelier.

Fredrik Schelin är en av landets främsta vinexperter som i sitt arbete delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och av sin passion för dryck i kombination med god mat. Fredrik driver Sveriges största vinprovningsklubb, Sweden Wine Club samt det digitala magasinet DinVinguide.se med över 350 000 unika läsare varje vecka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SIGNERAD - Perfect match: Kombinera mat och vin
  2. +
  3. Vardag med guldkant

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vardag med guldkant av Catarina König (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna