Användarprofil Björn Holmberg / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Björn Holmberg

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Det tredje ljuset ; Små ting som dessa

Enastående författare

6 december 2021

Två helt fantastiska berättelser av en författare som behärskar språkets alla nyanser och skiftningar. En bok man läser om efter en tid eftersom den inte lämnar dig någon ro.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lappuggla : skogens dolda väsen

Mer än en bok om lappugglans väsen

5 januari 2022

Det här är inte bara en vacker bok om den fascinerande lappugglan. Det är också en mästerlig fotograf och en skicklig skribent bakom boken som sätter tonen på ett finstämt och berörande vis. Även om man är måttligt intresserad av fåglar är det här en bok för alla. Mellan raderna finns förstås också Jonas Classons resa från sjukhussängen till de många läkande naturupplevelserna. En bok som gör själen lycklig ...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hönan som drömde om att flyga

Bästa bokköpet för stora och små

27 augusti 2021

En liten pärla som kvalar in bland de allra bästa av briljanta fabler. Den här boken har allt och lite till och får både vuxna och barn att ta den lilla hönan som drömde om att flyga till sitt hjärta. Ett mästerverk!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förintelsens barn

Läs den!

29 januari 2021

Även om man läst många böcker om Förintelsen är det här en bok man sträckläser. Den skär rakt genom både Europa och Sveriges efterkrigshistoria och är samtidigt ett vittnesmål och en personlig berättelse som berör på djupet. Stor läsupplevelse!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej