Användarprofil Peter Eriksson / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Peter Eriksson

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

I drakens spår

Orkar inte ...

17 januari 2022

Jag gav upp efter ca 8 kapitel. Bra en otrolig massa kinesiska namn, konstiga utläggningar om allt annat än det intressanta. Nej, det blir till att köpa och ladda upp en ny bok.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tre deckare - Under ytan

Värdelöst

31 januari 2022

3 jättekorta (!) berättelser utan någon direkt spänning eller liknande, den ena "utan slut". Detta kunde jag ha varit utan! Och där fick jag ihop 20 ord för att recensionen ska godkännas...ungefär lika många som i "de tre deckarna".

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Psykopaten

Seeg

3 oktober 2019

Denna måste vara Dean Koontz sämsta bok...och jag har läst många (drygt 25 st). Det händer i stort sett ingenting, bara en massa "om jag gör så här - då händer kanske det här...Jättelånga berättelser om hur naturen ser ut, hur det komma att bli om si eller så görs...osv. Ett under att jag inte slutat lyssna på den - är ca halvvägs nu. Suck!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den som dödade helvetets änglar

Är det sant?

2 maj 2022

Siter i bilen (där jag oftast lyssnar på mina ljudböcker) och bara snabbspolar...och snabbspolar...och snabbspolar. När ska "berättelsen/historien" börja?? Snabbspolar lite till...Är nu på kapitel 3 av 11 och fortfarande inte handling! Bara massa dravel om det ena och andra i författarens vardag. Oerhört ointressant! Nu snabbspolar jag inte längre. Nu lägger jag ned!! Fy faan så tråkig "bok"!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej