Användarprofil Jim / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Jim

Antal betyg: 3
Antal recensioner: 3

The Truth About COVID-19

Ett måste

11 maj 2021

I dessa tider är det väldigt viktigt att kunna läsa en riktig vinkel av det som händer i världen, och inte bara matas med "partilinjens" information. Köp den och köp gärna ett exemplar till någon ni håller av så även de kan få sig en tankeställare.

7 av 8 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Falsklarm om corona? : coronaviruspandemin 2020 - fa...

Vardagshjältar

23 november 2020

Jag förstår varför denna bok ligger 1:a både på Amazon.de och Der Spiegels bestsellerlista. Om ni bara ska köpa och läsa EN bok i år så måste det bli denna! Två framstående professorer och forskare som inte är köpta av etablissemanget och vågar skriva det som världen behöver veta men inte får veta av våra styrande.

Och vart tog alla våra grävande journalister vägen? Här skulle det ju kunna vankas ett Pulitzerpris för någon pigg och vaken journalist, eller ...?! Jo, de skulle få gå samma väg som den chef för den avdelning där man sysslar med riskanalyser fick gå, då han la fram sin sammanställning som sa att facit för de åtgärder som tagits i sammanhanget har varit/är överdrivna och oproportionerliga och att de har orsakat oerhörda, irreparabla indirekta skador utan att ha haft/ha någon påtaglig nytta. Han blev avstängd (sid 57).

Detta är vad jag skulle kalla "Vardagshjältar" som rubriken säger. Men även Du kan bli en vardagshjälte, bara köp boken och delge din omgivning av dess innehåll så har du kommit en bra bit på väg. Men bered dig på en "skumpig" färd, för detta är inte vad gemene man vill eller kan ta in. Du kommer bli kallad "konspiratoriker" och andra fina tillmälen, jag lovar. Men vill man vara en förebild för de sina så står man ut med sådana petitesser ... ha, ha :)

Jag kan inte rekommendera den nog, KÖP!

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Perceptions Of A Renegade Mind

Mycket läsvärd

15 september 2021

De flesta vill (förmodligen) inte veta hur det står till med världen, men för de som vill, tycker om och tror på det David Icke skriver, är denna bok som alltid mycket läsvärd. Späckad med information på få sidor. Om in aldrig läst något av David Icke så tycker jag ni ska ge denna bok en rättmätig chans.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej