Användarprofil Lennart Odhström / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Lennart Odhström

Antal betyg: 10
Antal recensioner: 3

Oförsiktig kärlek

Usch

25 september 2019

Har läst i stort sett alla böcker av Robinsson och tyckt de varit riktigt bra. Den här den absolut sämsta. En historia som är så usel. att man tar sig för pannan.Det finns ingen röd tråd, ingen logik och så fylld av upprepningar somlyssnande på musik och vindrickande att jag börjar tro att han druckit för mycket. En rent ut sagt usel deckare. Köp den inte. Läs hans tidigare böcker.

5 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Macchiariniaffären : sanningar och lögner på Karolinska

Lysande bok

26 september 2019

En bok som redovisar alla turer i denne kirurgs dödliga experiment på ett grundligt sätt. Lika grundlig är uppgörelsen med ledning för Karolinska Institutet och Karolinska sjukhuset. Vilket rutten värld av vänskapskorruption mellan läkare, professorer och politiker. Köp och läs.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Syriens tystade röster : om krigets vardag, stormakt...

Vem är vem i Syrien

1 september 2019

En alldeles lysande som bok som utan överord eller försök att plocka billiga poäng reder ut vad som skett och sker i Syrien och framför allt varför.

Man önskar att politiker i regering och riksdag skulle läsa denna bok så att de istället för att sabotera för befolkningen i Syrien genom blockader och stöd till jihadister, omedelbart skulle avbryta blockaderna och hjälpa folk att återvända för att återuppbygga landet.

För merparten av Sveriges journalister är boken en svidande kritik av den i stort sett totala oförmågan att ens försöka beskriva vad som hänt/händer i Syrien.

I stort sett alla journalister har valt den officiella bilden som säger att Assad är dålig och "rebellerna" goda och skriver därefter. Att dessa "rebeller" till största delen är blodtörstiga jihadister som mördar, våldtar, lemlästar, bombar, förstör hus, fabriker, infrastruktur, rånar och kidnappar näms inte av svensk media utom några få mindre tidningar/tidskrifter.
Det gör dock Patrik Paulov och gör det på ett sådant sätt att det är omöjligt att inte förstå vad som hänt i Syrien

Något som också är bra med boken är att iställetför att ha en oändlig massa fotnötter så skrivs det i löpande text var informationen är hämtad ifrån. Enkelt att leta upp på egen hand och kolla om det stämmer. Har gjort ett dussin slumpvis utvalda kollar av angivna källor och samtliga citat och hänvisingar som jag letade upp stämde till 100%.

Boken upprepar gång på gång att det är Syriens folk som själva ska avgöra framtiden för landet. Inte väst, Israel,Turkiet eller medeltida kungadömen i Mellanöstern som under många år pumpat in vapen och pengar till terrorister.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Red road

(enbart betyg)

9 mars 2015

Den röda damcykeln

(enbart betyg)

9 mars 2015

Spåren

(enbart betyg)

9 mars 2015

De korrupta

(enbart betyg)

9 mars 2015

Svarta lådan

(enbart betyg)

9 mars 2015

Alfabethuset

(enbart betyg)

9 mars 2015