Användarprofil Jan Malmborg / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Jan Malmborg

Antal betyg: 7
Antal recensioner: 3

Skuggans lag

SKUGGANS LAG

11 maj 2017

Ingen kan väl bättre beskriva en verklighet, än den som arbetar mitt i problemet. Boken beskriver en verklighet som vi alla har runt omkring oss, utan att egentligen känna till verksamheten. Mycket bra redovisat för oss, som inte tidigare varit så insatta. Ser verkligen fram emot nästa bok.

Jan Malmborg

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favoriter : mina bästa recept (som du också kommer g...

MINA BÄSTA RECEPT av Filip Poon

5 juli 2022

Boken var en födelsedagspresent, önskad av mitt 13-åriga barnbarnsbarn Melvin, som tydligen sett en del program på Youtube med författaren. Tydligen en blivande kock, som tidigt bestämt sitt yrkesval. Vad han tyckte om boken återstår att se. Vi får väl låta honom laga sig igenom några rätter först. Återkommer i ärendet. Fråga mig om ett halvår skall ni få svaret. Jan Malmborg

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Grotta Azzurra

GROTTA AZZURRA - en historisk kulturinstitution

14 mars 2017

Att jag ger den här boken högsta betyg kanske beror på, att jag får en bättre bakgrund till något som legat mig väldigt nära - men ändå inte. När jag kommer in i bilden 1948, så är epoken Grotta Azzurra slut sedan många år. Nu lär jag känna Remo Ciacelli, son till Arturo Ciacelli som startade klubben på 20-talet. Remo berättade delar ur klubbens historia och artisterna som gästade stället, men konstigt nog återkom han sällan till platsen. Den här boken ger mig en värdefull bakgrund till något, som jag har funderat mycket över sedan dess. Vår vänskap blev 42 år lång, men nu är Remo avliden sedan många år, men hade med all säkerhet funnit mycket nöje i att få ta del av, vad hans far sysslade med - något som även författaren till boken hade sina funderingar över under yngre år.
Även om kunskapen om en klubb som Grotta Azzurra kan tilltala och intressera bara en mindre krets, så ur historisk kunskap och Stockholmiana är den mycket värdefull och fyller väl sin plats. REKOMMENDERAS!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min sårbara kropp

(enbart betyg)

16 augusti 2021

Män visar kuken för mig

(enbart betyg)

16 augusti 2021