Användarprofil Hans Peter Stülten / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Hans Peter Stülten

Antal betyg: 6
Antal recensioner: 6

Vikingar

Kanske fel marknadsföring

29 juli 2015

Vi blöev något förvånade när vi fisk boken hem. Vi trodde det var en bok för vuxna med information om en intressant period i Nordens historia, så visar det sig att det är en bok närmast avsett för barn strax under tonåren. Det tycker vi inte framgick av Bokus information. Så om någon söker en barnbok om vikingar är den OK, annars inte.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Från Kautokeino till Kassel : att turista med bil, h...

LIte fler spridde minnen från Björn

21 mars 2016

Här är det kanske inte så mycket campingminnen utan mera lite spridde tanker om än det ena än det andra. Lite exempel: Varför man inte skall parkera och fika på nödbroms banan på tyska autobahn (de är avsedda för tunga fordon med bromsbortfall). Det här med viktfördelning i husvagnen. Varför vissa dragkulor skall vara absolut torra och rena medan andra skall vara väl infettade. Bara för att ta lite exempel på innehållet. Men det är naturligtvis även en hel del om Björns resor runt i Europa. Ett mycket intressant avsnitt om ett annorlunda sätt att få skepp att förflytta sig i höjdled.(man använder hiss).
Björn undrar även över varför det ligger stenbumlingar längs lantgårdarnas fasader ut mot vägen i Danmark så man inte kan parkera, men han tipsar samtidigt om en bra gröntmarknad mellan Köge och Köpenhamn.
En lite mera blandat bok, mera som ett kåseri kan man kanske kalla den, Men precis som den förra boken är den trevlig att läsa. Något jag hade väldigt roligt av, var att läsa om familjens vedermödor när de skulle till Gotland för att sonen skulle deltaga i Gotland Grand National. Då jag har bott på Gotland i mer än 20 år, känner jag mycket väl till såväl GGN som färjan Graip, som de åkte med, har själv åkt med den en mängd gångar och tyckte den var ganska trevlig om än inte speciellt vacker. Husvagnen de hade på den resan känner jag också igen, då jag själv har haft en liknande. Så jag kan varmt rekommendera boken till andra. Du kommer helt säkert att få några trevliga stunder samt ett och annat skratt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Från Kirkenes till Andorra - att turista med husvagn

Camping minnen

10 april 2015

En mycket rolig och lätt läst bok. Jag läste den i ett sträck och hade aldrig tråkigt. Kanske för att jag själv har campat i så många år, sedan 1963 faktisk, så det var många saker jag kunde relatera till egna minnen.
Är du redan husvagns/husbilsägare: köp den, funderar du på att bliva det köp den. Det är väl använda pengar.

Hans-Peter Stülten

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sony Alpha DSLR-A200 Digital Field Guide

En mycket bra bok för de Sony Alfa 200 ägare som vill...

10 juni 2013

En mycket bra bok för de Sony Alfa 200 ägare som vill veta mer om hur de får ut mest möjligt av sim kamera. Även gamla rävar som har fotograferat med Minolta Dynax kameror i många år kan få glädja av den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min iPad

Med tanke på att det saknas tryckt bruksanvisning till...

10 juni 2013

Med tanke på att det saknas tryckt bruksanvisning till iPad är detta absolut ett måste om man skaffar en iPad. Den ersätter på ett föredömligt sätt den saknade bruksanvisningen och ger samtidigt en mängd nyttiga tips. Enda smolk i bägaren är att illustrationerna i stor utsträckning är från iPad 2 eller 3 och alltså inte i alla stycken passar på dagens iPad.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ardennerna 1944 : Hitlers sista offensiv

Välskriven bok

29 juli 2015

En mycket bra och välskriven bok om slaget i Ardennerna. Mycket information och bra och överskådliga kartor så man kan följa med.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej