Användarprofil Anon Rouge / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Anon Rouge

Antal betyg: 2
Antal recensioner: 2

Theory Of Poker : A Professional Poker P

Komplett studiematerial för Poker.

21 maj 2019

Boken tar faktiskt upp alla aspekter om spelet. Några bra saker att ha på sidan om är: en bra räknare, ett par olikfärgade stackar med marker, papper & penna och olikfärgade sidomarkeringar. Detta för att man skall kunna gå tillbaka och utföra / testa alla exempel i boken.
Ska man senare bli en professionell spelare bör man även kunna lite croupier-tricks som att kupera en 5/5 eller en 10/10 stack med en hand så den blir en 10- eller 20-stack. En absolut kunskap i ämnet är att kunna hålla 3 marker med tumme, pekfinger & långfinger. Sedan skall man med denna hand kunna ta ut den mittersta marken, snurra den så den byter sida & sedan stoppa in den i mitten igen. Detta är det äldsta marker-tricket som finns och något ALLA proffs kan.
Man skall kunna trick som dessa som ett proffs, men aldrig över-skylta kunskapen. Det enda man kan göra konstant är "3-i-en-hand"-vändningen.
En perfekt & superintressant bok att läsa överallt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

The art of war

Överskattad

4 september 2018

De exempel / råd Sun Zi ger är imbecilla! En minst sagt bristfällig uppräkning av självklarheter är det yttersta han klarar av. Jag är extremt besviken på boken och arg på dem som öser sådana lovord över den.
Tiden har krossat alla "lysande råd" i boken och det blir idag som att läsa en barnbok med självklarheter.

0 av 13 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej