Användarprofil Manlig läsare / Betyg & recensioner

Betyg & recensioner av Manlig läsare

Antal betyg: 4
Antal recensioner: 4

Förbjudet

Clara Jonsson är en av våra hetaste svenska författare...

11 april 2013

Clara Jonsson är en av våra hetaste svenska författare - hon skriver erotiska noveller så att det glöder om varje sida. Språket är upphetsande utan att vara vulgärt. De flesta situationer är mycket avancerade men ändå verklighetstrogna och utspelar sig i vardagen - för de flesta av oss är det och förblir fantasier. Det går knappast att leva så. Boken passar bra bredvid den äktenskapliga bädden och har förmåga att sätta extra krydda på kärlekslivet. Alla hennes böcker visar att båda könen kan vara starka och ge kärlek utan att trycka ner sin motpart.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skamligt

Het erotik

11 februari 2014

Clara Jonsson håller stilen i sin nya novellsamling - överraskande situationer, välformulerad, trovärdig och intensivt sensibel i varje novell, precis som i hennes tidigare novellsamlingar. Rekommenderas till alla som vill läsa bra erotik.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag vill ju vara fri : en bok om Lena Nyman

Boken berättar om en fantastisk skådespelare som har...

19 juni 2013

Boken berättar om en fantastisk skådespelare som har en ovanlig förmåga att tränga in i ett manuskrift. Allt väl fångat och mycket trovärdigt. Lika mycket som Lena utvecklades som skådespelare, lika oförmögen tycks hon vara att utveckla sitt eget liv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För dig sedd

Välskriven men väldigt snarlik Femtio nyanser, tyvärr....

19 juni 2013

Välskriven men väldigt snarlik Femtio nyanser, tyvärr. Temat borde kunna varieras bättre. Upplägget med rik ung man och vacker flicka, båda med problembakgrund är identisk

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej